Henrik Vestergaard Blunck

Jeg arbejdede som uddannelseskoordinator i DSB Uddannelsesplanlægning inde i København fra maj 2013 indtil primo oktober 2015 hvor jeg opsagde min stilling. Jeg bruger nu mine kompetencer i projekt MediaCoTrans samtidig med jeg nu tager en BA i International virksomhedskommunikation på SDU i Slagelse. MediaCoTrans er en sammentrækning af ordene Media, Coaching og Translation.

Jeg bor i Kalundborg. Jeg beskæftiger mig en del med samfundsforhold/politik, og blogger om mange forskellige emner, herunder særligt disse på dansk:

Jeg skriver også en del engelske blogs:

Du kan se en rss-oversigt over en del af mine blogs nederst på denne side. Jeg har medtaget de blogs jeg skriver mest på, og der er mange forskellige emner, du kan gå på opdagelse i.

Mine børn
Christopher går i skole på Hvidebækskolen i Jerslev, mens Natacha og Patrick har valgt at komme tilbage til Holbergskolen i Dianalund. De bor alle tre sammen med deres mor i Sæby ved Høng.


Tekstsnedkeren Henrik Blunck
Ingen opgave er for lille, og intet er for trivielt, så skriv til mig, hvis du vil have de bedste tekster. Jeg udarbejder gerne et individuelt tilbud baseret på den opgave du skal have løst. Det giver sikkerhed for dig i at budgettet holder, og samtidig bliver der ingen diskussion om hvad prisen skal være bagefter. Send en mail. Så finder vi ud af det.

Da jeg, som ovenfor nævnt, arbejder med projekt MediaCoTrans, er du velkommen til at smide en mail, hvis du har en opgave hvor du mangler en medierådgiver eller anden person, som forstår at bruge sproget effektivt.


Hvis du vil sende en mail, så er vores mailadresser følgende:

  • henrik@blunck.dk
  • natacha@blunck.dk
  • patrick@blunck.dk
  • christopher@blunck.dk

Senest opdateret den 17. august 2016 kl. 17:26

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *