Henrik Vestergaard Blunck

Jeg bor i Kalundborg, er 44 år gammel, har tre børn, og blogger om alt mellem himmel og jord. Se mine kompetencer og CV ved at vælge fra menuen øverst. Hvis du har en opgave, hvor du mangler en mand med min alsidige viden, brede sproglige profil og formidlingsevner, så kast mig gerne en mail. Du finder mailadressen nederst på siden.

Tekstsnedker og medierådgiver med internationalt udsyn
Jeg har en magisk pen når det gælder at skrive tekster, og kan også give god råd i forbindelse med håndtering af medier. Lige siden jeg gik på den franske skole (i dag kendt som Prins Henriks skole), har det internationale perspektiv været mit udgangspunkt.

Jeg har derfor stærke kompetencer når det gælder at rådgive i forhold til EU, og da jeg taler engelsk og fransk på modersmålsniveau, er der alle muligheder for at dyrke internationale muligheder ved at bruge en mand med mine kompetencer.


Følg mig på Twitter

På dansk: https://twitter.com/henrikblunck_dk
På engelsk: https://twitter.com/henrikblunck


Mine tre børn
Børnene går på Holbergskolen i Dianalund. De bor alle tre sammen med deres mor i Sæby ved Høng. De har meget forskellige interesser, hvilket kan ses på deres Instagram og Facebook.


Jeg vedligeholder følgende blogs på dansk:

Jeg vedligeholder også disse engelske blogs:

Du kan se en rss-oversigt over en del af mine blogs nederst på denne side. Jeg har medtaget de blogs jeg skriver mest på, og der er mange forskellige emner, du kan gå på opdagelse i.


Hvis du vil sende en mail, så er vores mailadresser følgende:

  • henrik@blunck.dk
  • natacha@blunck.dk
  • patrick@blunck.dk
  • christopher@blunck.dk

Senest opdateret den 9. juli 2017 kl. 10:43

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *