Henrik Vestergaard Blunck

Billede taget på kursusforløbet Uddannelsesvejen til VækstJeg bor i Kalundborg, er 48, og har tre børn. Jeg blogger om alt mellem himmel og jord. Se mine kompetencer og CV ved at klikke på linket, eller via menuen øverst.

Hvis I har en opgave, hvor I har behov for en medarbejder, så send mig en mail. Du kan skrive til henrik AT blunck DOT dk.

Nylig uddannet som IT-supporter

Jeg har for nylig taget en IT-supporteruddannelse med primært fokus på Office 365 og Windows 10. Det gør at jeg er opdateret på min IT-viden, der daterer sig tilbage til jeg købte den første pc i 1989, og før det havde en computer, der kørte CP/M. Operativsystemer, brugerstyring, IT-sikkerhed og fejlfinding er kernekompetencer jeg nyder at arbejde med.

Koordinator, tekstsnedker og medierådgiver med internationalt udsyn

Jeg har en kreativ pen når det gælder at skrive tekster. Jeg kan tilbyde professionel medierådgivning. Lige siden jeg gik på den franske skole (i dag kendt som Prins Henriks skole) på Frederiksberg, har det internationale perspektiv været mit udgangspunkt.

Jeg kan rådgive i forhold til internationale relationer, da jeg taler engelsk og fransk på modersmålsniveau. Jeg skal ikke vente på en tekst er blevet oversat, og kan derfor løse opgaverne uden sproglige hindringer.

Jeg er en dygtig holdspiller i rollen som f.eks. koordinator. Jeg kan tale med folk på alle niveauer, og er forhandlingsvant i alle mødesammenhænge, ligesom jeg ofte har fået ansvaret for at skrive referater, fordi jeg formår at få alle vigtige detaljer med. Det gode referat er et rigtig godt holdepunkt for hvilke aftaler der blev indgået hvornår hvis nogen skulle have hukommelsessvigt

Jeg arbejder intuitivt med hjemmesider både i ren HTML-kodning (med CSS) og i CMS-systemet WordPress. Jeg har tidligere erfaring med intranet med CMS-systemet Sharepoint, og har tidligere arbejdet med bogføring og lagerstyring via Concorde økonomisystemet.


Følg mig på Twitter eller Instagram


Mine tre børn

Datteren har efter grundskolen arbejdet i et større supermarked i Næstved og senere i samme kæde i Slagelse. Hun arbejder i dag i en børnehave i Slagelse. Patrick har arbejdet i samme kæde i knap tre måneder, og er nu draget videre til en større burgerkæde i Slagelse. Yngste søn, Christopher, er ved at afklare sine karrieremål efter han afsluttede grundskolen sidste år. De bor alle tre sammen med deres mor i Værslev. De har meget forskellige interesser, hvilket kan ses på deres Instagram og Facebook.


Jeg vedligeholder bl.a. følgende blogs på dansk:

Jeg vedligeholder også disse engelske blogs:

Du kan se en rss-oversigt over en del af mine blogs nederst på denne side.

Senest opdateret den 19. oktober 2021

1 Response to Henrik Vestergaard Blunck

  1. Pingback: Ingen julekalender i år | Julekalenderen for alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *