Henrik Vestergaard Blunck

Profilfoto fra TwitterJeg bor i Kalundborg, er 51, og har tre børn. Jeg blogger om alt mellem himmel og jord. Se mine kompetencer og CV ved at klikke på linket, eller via menuen øverst.

Jeg arbejder til daglig i kommunalt regi, og anmelder bøger i fritiden.

Hvis du har et bogprojekt, som trænger til en kærlig hånd før udgivelse, så send mig en mail. Du kan skrive til henrik AT blunck DOT dk.

Uddannet IT-supporter

Jeg har i 2021 taget en IT-supporteruddannelse med primært fokus på Office 365 og Windows 10. Det gør at jeg er opdateret på min IT-viden. Jeg købte min første pc i 1989 – og før det havde jeg en computer, der kørte CP/M. Operativsystemer, brugerstyring, IT-sikkerhed og fejlfinding er kernekompetencer der er styr på.

Koordinator og tekstsnedker med internationalt udsyn

Jeg har en kreativ pen når det gælder at skrive tekster. Jeg har tidligere oversat brugermanualer mellem engelsk, fransk og dansk. Lige siden jeg gik på den franske skole (i dag kendt som Prins Henriks skole) på Frederiksberg, har det internationale perspektiv været mit udgangspunkt.

Jeg er en dygtig holdspiller i rollen som f.eks. koordinator. Jeg kan tale med folk på alle niveauer, og er forhandlingsvant i alle mødesammenhænge, ligesom jeg ofte har fået ansvaret for at skrive referater, fordi jeg formår at få alle vigtige detaljer med. Det gode referat er et rigtig godt holdepunkt for hvilke aftaler der blev indgået hvornår hvis nogen skulle have hukommelsessvigt

Jeg arbejder intuitivt med hjemmesider både i ren HTML-kodning (med CSS) og i CMS-systemet WordPress. Jeg har tidligere erfaring med intranet med CMS-systemet Sharepoint, og har tidligere arbejdet med bogføring og lagerstyring via Concorde økonomisystemet.


Følg mig på Twitter eller Instagram


Mine tre børn

Datteren har efter grundskolen arbejdet i et større supermarked i Næstved og senere i samme kæde i Slagelse. Hun arbejder i dag i en vuggestue i Slagelse.

Patrick har arbejdet i samme kæde i knap tre måneder, og er nu draget videre til en større burgerkæde i Slagelse.

Yngste søn, Christopher, er ved at afklare sine karrieremål efter han afsluttede grundskolen, og arbejdede senest i et lokalt varehus her i Kalundborg.

De har alle tre meget forskellige interesser, hvilket kan ses på deres Instagram og Facebook.


Jeg vedligeholder følgende blogs på dansk:

Jeg vedligeholder også disse engelske blogs:

Du kan se en rss-oversigt over en del af mine blogs nederst på denne side.

Senest opdateret den 14. april 2024

One Response to Henrik Vestergaard Blunck

  1. Pingback: Ingen julekalender i år | Julekalenderen for alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *