Ti dage til jul – er du forberedt?

Her ti dage før jul er det ved at være tid til at gøre status. Er du forberedt? Hvis du har fulgt med på Julekalenderen for alle, så har jeg hidtil frigivet 14 låger, og forsøgt at give gode råd om tiden op til jul.

Continue reading Ti dage til jul – er du forberedt? →

Hvad har Google gang i?

Jeg blev noget overrasket, da jeg her til morgen så en opdatering fra en kvinde jeg har fulgt længe på G+. Hun skrev nemlig, at Google havde valgt at lukke G+ til april 2019. Det måtte være en hoax, var min første tanke.

Continue reading Hvad har Google gang i? →

Stort tillykke til min nevø, Lasse, med de 20 år i dag

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et kæmpe tillykke med de 20 år i dag. Så er det tyve år siden din bedstemor serverede en stor whisky, da jeg afleverede en af dine søstre hos dem, da hun godt kunne se, at der var en vis nervøsitet forbundet med din fødsel.

Continue reading Stort tillykke til min nevø, Lasse, med de 20 år i dag →

Vigtigt at tjekke gyldigheden af et ægteskab

Da jeg i dag så den britiske dokumentar Truth About Muslim Marriage, der er produceret i 2017, tænkte jeg, at emnet – altså ikke muslimske bryllupper i sig selv – men derimod alle ægteskaber i religiøse sammenhænge, var vigtig at nævne her på bloggen, for det viser sig, at flere kan være i en meget alvorlig knibe, hvis deres ægteskab går galt, når de ikke anerkendes som ægtefolk i juridisk forstand.

Continue reading Vigtigt at tjekke gyldigheden af et ægteskab →

Gaven til manden der har alt

Er der en ting enhver mand mangler, så er det et ekstra hdmi kabel, især når et gammelt kabel er slidt, eller hvis der købes en ny enhed, som f.eks. en BluRay- eller DVD-afspiller.

Continue reading Gaven til manden der har alt →

Så udkom WordPress 5.0

Det har været en lang og rigtig sjov proces. Der er sket så ufattelig meget siden jeg begyndte at bruge den gratis blog-software, og jeg er helt sikker på, at du også vil synes det er lidt specielt at tjekke udviklingen, som du kan se ved at surfe lidt rundt på WordPress’ hjemmeside.

Continue reading Så udkom WordPress 5.0 →

Vi elsker vort land…

Vi elsker vort land. Vi har alle forskellige kriterier for, hvad vi synes bedst om. Naturfolk er vilde med vores geografi, sæsonernes skiften på landskabet m.v. De mere økonomisk orienterede er vilde med mulighederne, vi har her i landet. Sådan kunne vi fortsætte rundt i alle profiler…

Continue reading Vi elsker vort land… →

Fri os fra prædikanter – enkeltsagsforkæmpere kan blive så indædte at man undrer sig

Fri os fra prædikanter. Jeg bliver så træt af den tone, som enkeltsagsforkæmpere lægger for dagen, når de skal tale for deres sag. Deres indædthed er så stor, at hvis det havde handlet om religion, ville selv Jehovas vidner eller mormonerne blive til artige skoledrenge… 🙂

Continue reading Fri os fra prædikanter – enkeltsagsforkæmpere kan blive så indædte at man undrer sig →

Tillykke til min kære søster

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et stort tillykke til min kære lillesøster, som i dag runder de 43. Hun er familiens næstsidste fødseldag i året. Nu er der kun hendes søn, Lasse, tilbage, som har fødselsdag den 11. december – på det vi i gamle dage kaldte ‘fandens fødselsdag’.

Continue reading Tillykke til min kære søster →

Seks mennesker der har inspireret mig i år

I 2016 skrev jeg artiklen 3 mennesker der har inspireret mig i år, hvor jeg nævnte Søs Marie Serup (politisk kommentator), Maj Wismann (websexolog) og Anja Lysholm (debattør og forfatter). Sidste år skrev jeg artiklen Fire mennesker der har inspireret mig i år, hvor jeg nævnte forfatteren Michael Stig Sørensen, diamanthandler og forfatter Katerina Pitzner, bloggeren Nikita Klæstrup og kropsaktivisten Ida Rud. I år vil jeg nævne seks mennesker, som har inspireret mig gennem året.

Continue reading Seks mennesker der har inspireret mig i år →

Kan vi have tillid til vores retssystem?

Et spørgsmål der melder sig, når man hører om landsretsdomme som går direkte imod en byretsdom er, om vi kan have tillid til vores retssystem? På sin vis kunne man sige ja, fordi en landsret måske fanger noget, som byretten ikke havde fanget – og samtidig stiller det spørgsmål om dommerne dømmer retfærdigt…

Continue reading Kan vi have tillid til vores retssystem? →

Når intolerancen bliver et skalkeskjul

Når intolerancen bliver et skalkeskjul for at lufte sin indre svinehund, er det samfundet der bliver fattigere. Du kender sikkert situationen, hvor du sidder til bords med en person, der lufter sine meninger om enkeltsager. Den slags mennesker er ikke til at holde ud – og slet ikke, hvis meningen var at man skulle kunne hygge sig til en fest.

Continue reading Når intolerancen bliver et skalkeskjul →

55 år siden JFK blev myrdet

Det er en historisk dag i dag, for det er nu 55 år siden den amerikanske præsiden John F Kennedy blev myrdet. Alle kender historien. De har i hvert fald hørt om den. Selvom jeg blev født 10 år senere, så var det et af de mord jeg har beskæftiget mig mest med som ung.

Continue reading 55 år siden JFK blev myrdet →

Børnene fortjener bedre!

Mandag skrev jeg ovre på bloggen Løst og fast om sex og samliv om vold i parforhold, som går ud over børn. Det indlæg kan du selv læse ved at klikke på titlen Forhold og vold hører IKKE sammen!. Min pointe i denne artikel er mere at causere om børn af flygtninge. Ikke den politiske del af emnet, for den har jeg tidligere skrevet om ovre på den politiske blog. Her skal det handle om retorikken – måden vi taler om emnet…

Continue reading Børnene fortjener bedre! →

Er en medarbejders BMI en ledelsesopgave?

I dagens nyhedsbrev fra Lederweb var der lidt af en overraskelse. Der blev linket til en artikel med titlen Er Hannes personlige hygiejne en ledelsesopgave? Det er klart, at dårlig hygiejne VIL være til irritation for andre medarbejdere, og dét kan en leder aldrig negligere.

Continue reading Er en medarbejders BMI en ledelsesopgave? →