Seneste nyt & links

Seneste nyt

Oktober 2021: Jeg har fra oktober 2021 frem til februar 2022 arbejdet som kørselskoordinator i forbindelse med kørsel af ældre medborgere til 3. vaccination mod corona. I februar 2022 overgik jeg til at arbejde som adm. uddannelsesmedarbejder som assistent for uddannelseskonsulenterne ift uddannelse af SOSU-elever.

Marts 2021: Jeg starter 8. marts på uddannelsen til IT-supporter. Dels fordi jeg i forvejen har en meget alsidig IT-profil, men også fordi jeg gerne vil hjælpe folk med deres IT-problemer. Jeg har skrevet mange indlæg på bloggen om grundlæggende IT, og derfor giver det så meget mening, at formalisere kompetencerne i en IT-supporter uddannelse.

Tidligere nyheder – 2020 og før

Maj 2020: Efter at have afsluttet et forløb inden for Kalundborg kommunes nytteindsats i midten af februar, er jeg nu ved at forberede nogle videoer om IT, som kan supplere det kursus jeg lavede i 2016, så unge mennesker kan fange ideerne bag computere. Dette kan forhåbentlig inspirere særligt kvinder til at søge ind på IT-uddannelserne.

5. oktober 2019: Efter at have afsluttet et forløb som biblioteksmedhjælperGørlev bibliotek med først virksomhedspraktik og efterfølgende løntilskud, er jeg nu klar til nye opgaver. Smid en mail, hvis jeres virksomhed har brug for en mand med mine kompetencer.

22. maj 2019: Jeg har foretaget en ny sortering af mine blogs, således at det nu er endnu skarpere opdelt, hvad der bliver fokuseret på. Øvrige blogs vil forblive online, for at sikre, at eksisterende artikler stadig kan tilgås af dem, der endnu ikke har læst dem.

15. november 2018: Der er skrevet indlæg til hele årets julekalender siden oktober, så også i år vil der udkomme 24 daglige indlæg fra og med 1. december frem til juleaften, den 24. december. Rigtig god fornøjelse. Håber du følger med derovre på https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/

Januar 2018: Julekalenderen for alle holdt flyttedag i starten af 2018 da jeg opdagede, at den havde et bibliotek her på familiedomænet, som ikke matchede dens formål. Derfor er julekalenderen fremadrettet at finde herfra: https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/

Juni 2017: Efter at have hørt Huxi og det Gode Gamle Folketing på Radio247, ser det ud som om der er brug for folk med fransktalende baggrund til at dykke ned i EU-regi, og her melder jeg mig nu på banen. Hvis du har brug for en rådgiver der kan sprog, og som også kender til økonomiske begreber og kan sætte sig ind i politiske sager på tværs af grænserne, så er du velkommen til at sende mig en mail.

Juni 2016: I dag har jeg udgivet min første digtsamling Visdomsord og skæve tanker som e-bog. Du kan læse mere om denne digtsamling ved at klikke på titlen

25.2.2016: I dag har jeg afsluttet første halvdel af det engelsksprogede projekt Fundamentals of Computing, hvor jeg har belyst grundlæggende IT ud fra det, jeg i sin tid lærte på Datamatikerstudiet i faget MAOS [MaskinArkitektur og OperativSystemer] garneret med min alsidige erfaring med IT siden jeg købte min første IBM-kompatible PC med DOS 3.3. Før det havde vores far og jeg en CP/M-baseret computer, som oprindeligt gjorde mig nysgerrig på det vi dengang kaldte EDB. Det er håbet med dette projekt, at andre også får interesse i at arbejde professionelt med computere. Fremadrettet udvikles temabaserede artikler som fokuserer dybdeborende i enkeltemner inden for IT nu hvor fundamentet er på plads. Disse får kategorien Advanced.

01.02.2016: I dag udkom min e-bog om Facebook. Jeg lukkede i sidste uge min profil på Facebook, og i den forbindelse ville jeg gerne præsentere nogle af årsagerne i e-bogsformat. Den er på engelsk og har fået titlen The Book Facebook Doesn’t Want You to Read. Læs mere om e-bogen herfra: www.blunck.dk/facebook. [Opdatering: den fulde tekst kan nu læses direkte på siden – 28.06.2017]
Det var samtidig dagen hvor den private blog genopstod ovre på www.blunck.dk/blog

7.3.2013: Vores mor, Tina V Blunck, gik efter længere tids sygdom bort, og blev begravet i dag i Tersløse Kirke i Dianalund. Du kan læse mere om dette i artiklerne Endelig fik mor fred og Flot tale i går fra præsten.
Æret være hendes minde.

 

 

* * * * * * * * * *

 

Seneste opdatering: 2. marts 2022 kl. 06:36

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *