Fortsættelse af TV2-serien Guds bedste børn

Som faste læsere vil huske, så skrev jeg i starten af året en artikel her på bloggen om TV2-serien Guds bedste børn. Nu har lederen af The Last Reformation ifølge Kristeligt Dagblad søgt asyl i USA under påstand om religiøs forfølgelse her i landet…

Her gør han regning uden vært, for som seerne nok husker, så var der under påstand om dæmonuddrivelse tale om voldsomme psykiske overgreb, og de facto kvaksalveri, når man med skjult kamera kunne afsløre, at Torben Søndergaard direkte talte IMOD at lytte til lægestanden…

Da TV2 ret sikkert allerede har oversat denne serie til engelsk, så kan de danske myndigheder ret hurtigt få denne Torben Søndergaard udleveret, for det har intet med religiøs forfølgelse at gøre, at han er i strid med landets love.

Det er ganske kujonagtigt, at en mand, som har forårsaget så meget lidelse i familier her i landet nu søger asyl for at beskytte sig selv. Det fortæller om en ansvarsforflygtigelse, som er meget uklædelig, men sandheden tæller tydeligvis ikke for ham, for det handler alene om, at beskytte egne interesser.

Det denne leder så bare glemmer er, at vi har fået en ny regering, og den nye statsminister – Mette Frederiksen – gjorde allerede i valgkampen meget ud af, at markedsføre sig som ‘børnenes statsminister’, og hun vil uden tvivl have ministre, som vil bakke op i forhold til denne sag…

Det er set før, at ledere af sekter ikke vil erkende deres status, men hellere vil kaldes ‘frikirker’, fordi de vil have blåstempling af deres vanvittige adfærd. Den går bare ikke, og han kommer til at erkende, at lovens lange arm ikke lader sig stoppe af en falsk påstand om religiøs forfølgelse.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

Leave a Response