Medierådgivning og -træning

Jeg har en meget bred erfaring med skrivning af tekster inden for talrige emner. Jeg har siden jeg var ganske ung skrevet en del læserbreve, som både er blevet udgivet lokalt og landsdækkende – og har også haft disse i internationale medier som Newsweek og Time. Første gang i forbindelse med urolighederne i slutningen af 80’erne på Tiananmen Square i Kina – den plads vi her i vesten kender som Den Himmelske Freds Plads i Beijing.

Hvis du har brug for medierådgivning, så vil jeg anbefale, at du sender mig en mail, hvorefter vi kan drøfte mulighederne for et samarbejde. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Det er selvsagt at enhver form for klientrådgivning er underlagt fuldkommen konfidentialitet, ligesom jeg naturligvis ikke offentliggør mit navn ifm læserbreve udarbejdet for klienter.

De kommentarer jeg fremkommer med på såvel mine blogs, som i særdeleshed min politiske blog står helt for egen regning. Ingen kan få indflydelse på hvad jeg selv mener om enkeltsager, men jeg kan naturligvis rådgive bedre end de fleste, fordi jeg netop tillader mig at mene noget om de ting, jeg har forstand på. Jeg kan samtidig også rådgive bedre end de fleste fordi jeg kan forudsige hvilke indvendinger et givent forslag vil få må på vejen.

Jeg ser frem til din mail. 🙂