Roll the Ball – sjovt spil til mobilen

Roll the Ball - sjovt spil til mobilenGanske som jeg tidligere har nævnt Ordguf her på bloggen, så tænkte jeg, at jeg også ville nævne et andet sjovt spil til din mobiltelefon eller tablet, nemlig Roll the Ball.

For dem som ikke rigtig gider ordlegene, så kan dette spil måske fange din interesse. 🙂

Når du sammenkæder spillet med din Google Play-profil, så synkroniseres dine fremskridt mellem tablet, pc og smartphone helt automatisk når du starter spillet på en ny enhed. Det er særdeles smart, for et af de få irritationsmomenter ved Ordguf er netop, at hvis der sker en fejl, som gør, at du må geninstallere, eller får nulstillet din cache, så skal du forfra i Ordguf. Det undgår du med Roll the Ball.

Dog er det stadig WordFeud jeg har brugt længst. Det spil omtalte jeg her på bloggen for tre år siden i artiklen Wordfeud – spillet for dig der var vild med Scrabble. I dette spil kræver det dog, at du har modstandere, der er dygtige til at ‘passe’ deres runder, for ellers kan der godt gå rigtig lang tid før et spil er gennemført.

Hvad er dit favoritspil på din mobil? Smid gerne en kommentar. Det kunne jo være andre læsere blev inspireret af dine tanker…

Rigtig god dag herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.