Ordguf – et spil du ikke kan undvære

Skærmdump fra spillet OrdgufHvis du, som jeg, godt kan lide spillet WordFeud, hvor man dyster mod venner med at kombinere bogstaver til ord som i brætspillet Scrabble, så vil Ordguf lige være noget for dig.

Her kæmper du ‘kun’ imod dig selv, men der er mange sjove kombinationer, hvor man pludselig opdager, hvor snirklet man tænker – og faktisk ligger løsningen ofte i den ‘nemme’ variant af en bogstavkombination.

Spillet er gratis i den reklamebaserede version, og koster vist 16,- i den fulde – og reklamefri – version. Jeg fik spillet anbefalet af min søster, og jeg må da sige, at spillet er ganske underholdende. Siden jeg tog skærmdumpet, og skriver dette, er jeg nået til version 103, og det frister stadig at holde hjernen frisk når man kommer ud for ventetid i toget eller bussen, eller når man går afsides på naturens vegne…

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale, at du også tjekker spillet ud, hvis du godt kan lide forskellige udfordringer. Det er et spil du lynhurtigt bliver glad for på din mobiltelefon.

Rigtig god dag herfra til alle. 🙂

Comments are closed.