Når nu alle taler om det…

I dag kunne jeg på Twitter se, at Presselogen behandlede TV2 Plays nye serie, Bachelor. Det gjorde mig lidt nysgerrig, og jeg så derfor PresselogenTV2 Play.

Først og fremmest stor respekt til Nana Bodenhoff for at italesætte en debat om serien.

Jeg må jo sige, at jeg straks kom til at tænke på TV2s anden satsning, nemlig Landmand søger kærlighed. Da jeg i september 2016 behandlede serien her på bloggen var mit primære fokus på, at man lærte lidt om selve landbruget som del af serien. I marts 2017 skrev jeg, at det undrede mig, at man ikke havde en kvindelig landmand i centrum, og det var først i 2020-sæsonen, at det blev antaget af TV2. Det viste sig jo, at være en kæmpe succes, og alle tog godt imod Stine. Hendes grin var fantastisk smittende, og det kan man aldrig få for meget af, vel? 🙂

Andre reality-serier

Når man ser på andre reality-serier såsom fx Love Island og Paradise Hotel, så er der tale om ren afslapning. Det er ikke de store tanker, der deles, men man ser hvad folk er villig til at kaste sig ind i for at blive en smule kendte. Før det havde man Big Brother, og du har sikkert også dine serier, du kommer til at tænke over.

Jeg bemærkede under Presselogen, at det blev nævnt, at man kunne have produceret The Bachelorette som om det var løsningEN på alle problemer, men det løser vist ikke hele problemet. Man kan nærmere diskutere om ikke der er stor forskel mellem det at lade kærligheden vokse uden kameraer og så med kameraer.

Gift ved første blik, som DR sendte, fik stor kritik for, at folk ikke fik lov til at opleve folks ægte indstillinger, netop fordi der var kameraer på. Det er jo et af de dilemmaer man altid vil stå med, når man skal vurdere hvorvidt man ønsker at være med i en sådan tv-serie.

Har du nogen tanker om disse serier? Kommentarfeltet bider ikke.

Fortsat god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Comments

  1. Hvis du har fulgt med i TV2 Play-serien Bachelor, så kan det varmt anbefales, at lytte med på podcasten Megalækker kemi. De to kvinder, der laver denne podcast får sagt nogle gode ting omkring denne serie, og der er chance for gode grin undervejs, når de hver uge dissekerer ugens tre episoder.
    God lyttelyst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.