Serieanbefaling fra ældste søn – Sons of Anarchy på Netflix

I dag vil jeg gerne dele en serieanbefaling, som vores ældste søn, Patrick, kom med. Det handler om Sons of AnarchyNetflix. En rigtig god serie med rockerbander som gennemgående tema. Du kan læse mere om serien på Netflix’ hjemmeside herfra: https://www.netflix.com/title/70143844

Jeg er allerede nået ind i tredje af i alt syv sæsoner, og jeg må sige, det er en rigtig god serie.

Gode temaer undervejs

Jeg kan særligt godt lide, at temaer som loyalitet, respekt og samhørighed har den rolle i serien, så den løfter sig over ‘almindeligt’ bandeniveau man ellers ser i andre serier. Der er gode historier bag hændelserne undervejs, og tilsammen gør det, at Sons of Anarchy er værd at se.

Der er selvfølgelig også handlinger undervejs, som er knap så pæne. Sådan er ulovligheder. Dog skal det samtidig siges, at man ikke kan lave ret mange serier om et kriminelt miljø uden der også sker ting, som kan være barske.

Det eneste, som godt kan være irriterende er underteksterne. Når ‘half a dozen’ bliver oversat til 5, når alle ved, et dusin er 12, så er der nogen, der ikke kan regne. 🙂

Men når det er sagt, så er det som sagt en god serie, og man kan heldigvis slå underteksterne fra, hvis ikke man kan abstrahere fra de fejl….

Vild med serier

Det er næppe nogen hemmelighed for dem, der følger med på denne blog, at jeg godt kan lide gode serier. Du kan faktisk finde talrige artikler med anbefalinger, hvis du klikker her på serieanbefaling.

Samtidig må jeg også konstatere, at jeg er ved at have mistet tålmodigheden med de priser, som både Netflix og Viaplay har her i landet. Der er enkelte gode ting, men der er ikke den store palet af kvalitetsfilm, som kunne gøre det op for, at være en rigtig dyr service. Det ville jeg tænke alvorligt over, hvis jeg sad og rådgav enten Netflix eller Viaplay

Der kommer et tidspunkt, hvor man har fået nok af prisniveauet, og især når man bagefter ved, at vi er de Netflix-kunder, der betaler allermest for det mindste indhold, når man fx sammenligner med USA. Det er ikke fair, og det burde EU have fanget for længst.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Comments

  1. Nu hvor jeg er nået til episode 7 i sæson 6 må jeg sige, at serien er bygget rigtig godt op. Den vinder absolut ved nærmere bekendtskab, så du vil ikke fortryde, at du går i gang med denne serie på Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.