Indisk pølseret – opskriften næsten som svensk pølseret

Indisk pølseret var min lille hurtige opfindelse da jeg her til aften havde lyst til at lave noget hurtigt. Du kan justere og tilpasse retten efter dine egne ønsker, og du kunne sågar også give den lidt grønt… 🙂

Jeg brændte noget karry af på en Le Creuset gryde, tilføjede lidt smør. Du kunne vælge olie, men jeg har god erfaring med smør og karry.

Mens karryen blev varm i gryden havde jeg skåret pølser i skiver. Vælg selv om du vil have kyllinge-, okse- eller almindelige pølser.

Da dette så begyndte at stege skar jeg nogle kartofler i halve, og du kunne selv vælge om du vil bruge små eller store kartofler. Bare så de passer fornuftigt sammen med størrelsen på dine pølser.

Dernæst handler det om at stege forsigtigt, men også at vende det hele forsigtigt. Det skal ikke ende som kartoffelmos. Det er ikke en afart på brændende kærlighed.

Indisk pølseret er i min variant stærkt krydret, fordi jeg er så glad for karry, men du kan selv dosere det efter jeres smagsløg.

Om du herefter vil smide grøntsager med, eller kombinere det med noget ekstra, er det dit eget valg. Jeg lavede en simpel variant, og indisk pølseret er god mad på en stille søndag hvor man bare ikke gider bruger flere timer i køkkenet.

Bon appétit. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.