Blogs Henrik vedligeholder

Henrik vedligeholder blogs om mange forskellige emner. Det er efterhånden blevet på tide at lave en lille oversigt over de danske blogs Henrik vedligeholder, og derfor får du denne liste over de væsentligste af dem:

Genfind kontrollen over dine penge
Her gives der mange gode tips til hvordan du får styr på din økonomi. Den supplerer meget af det arbejde du sikkert allerede kender fra TV3-programmet Luksusfælden. Her får du gode ideer til hvordan du administrerer din økonomi, og du får ligeledes mange nye muligheder for at genfinde kontrollen over din økonomi.

Henrik Bluncks blog
Her fortælles der om løst og fast i forhold til de ting jeg oplever. Der diskuteres alt mellem himmel og jord, ferie- og almindelige oplevelser nævnes, og til tider er der også et par politiske kommentarer. Før vedligeholdt Henrik også en separat politisk blog, men for det meste er artikler om politik nu også inddraget på den private blog fordi Henrik erkender nødvendigheden af at profilere sine holdninger begge steder. Politik er en integreret del af hverdagen og en meget væsentlig del af Henriks interesser. Du bør følge både denne blog, og så den politiske blog.

Kristendommens Mangler
Jeg har tidligere deltaget meget på nyhedsgruppen dk.livssyn.kristendom. Dengang jeg selv var kristen var det en naturlig gruppe at deltage i, og selvom der til tider var mindre uenigheder var der dengang en vis respekt over for hinanden. I de senere år var det blevet umuligt at diskutere på den nyhedsgruppe fordi enhver uenighed medfører tilsvininger i stil med dem man normalt ser på dk.snak.mudderkastning.
Da jeg senere nåede til en erkendelse af mange fejl i kristendommen synes jeg det var relevant at dele disse et sted hvor folk selv kunne undersøge de ting jeg skriver uden perfide kommentarer, og derfor blev denne blog startet. Titlen “Kristendommens mangler” fortæller en del om bloggens formål. Jeg mener der er fundamentale fejl i kristendommen, og jeg forbeholder mig den grundlovssikrede ret til at sige min mening om det.

SEO for begyndere
SEO for begyndere er bloggen jeg oprettede fordi jeg var en smule træt af det faglingo som nogle SEO-folk bruger. Jeg forstår godt nødvendigheden af at skrive præcist om et komplekst emne, men finder det samtidig relevant at bringe faget ned på et niveau hvor alle kan være med.
Når jeg kan bibringe dig god viden om hvordan du får succes med dit arbejde på nettet kan jeg samtidig være sikker på din indtjening også stiger markant, og derfor er det en stor fornøjelse at dele mange indtryk inden for emnet SEO på bloggen SEO for begyndere. Bloggen har ikke været vedligeholdt længe, men jeg har samlet artiklerne i e-bogen SEO for alle, som du kan hente ganske gratis ovre på bloggen.

Shop & Spar
Shop & Spar er stedet hvor du kan hente information om det at spare penge. Der gives rigtig mange tips som kan hjælpe dig i din hverdag, og du får rigtig mange gratis tips som kan give inspiration til at spare rigtig mange penge både når du handler til dagligt, men også når du f.eks. skal købe din næste ferie.

Tjen penge på nettet – i din fritid
Tjen penge på nettet – i din fritid er bloggen hvor jeg fortæller om indtjeningsmuligheder på nettet. Du kan få masser af gode ideer til nicher og metoder som kan indbringe dig rigtig mange penge, hvis du følger med på bloggen.

Ugens vitser
Ugens vitser er stedet hvor du de fleste dage får en ny vits og en lejlighed til at få et lille smil på læben. Det er en genial blog med masser af de bedste vitser jeg selv støder på, og derefter deler med jer der læser bloggen.

Konklusion
Dette er bestemt ikke de eneste blogs jeg skriver. Jeg skriver også en del engelske blogs, og dem kan du se en oversigt ovre på forsiden af familiedomænet – www.blunck.dk.
Jeg skriver også en enkelt blog på fransk – om emnet at tjene penge online. Titlen er: “Gagner de l’argent sur l’internet“.

Samlet set er blogning min helt store passion. Jeg har måtte revidere en del i samlingen af blogs gennem årene. Sørg endelig for at tilmelde dig RSS på de enkelte blogs, der også måtte interessere dig. Så kan du løbende læse med når jeg skriver om hvert enkelt emne.

På gensyn på de enkelte blogs. 🙂

PS: Du kan også følge mig på Twitter her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.