Vi spillede et rigtig godt EM

Her dagen derpå er det vigtigt, at huske, at vi spillede et rigtig godt EM. Den oplevelse kan ingen tage fra herrelandsholdet i fodbold.

Når vi kigger på udviklingen fra to tabte kampe, og kun én sejr i den indledende runde, så var håbet tyndt til at begynde med. Semifinalen var møgkedelig den første halve time, og så sprang proppen af fodboldflasken.

Jeg skal skynde mig, at deklarere, at jeg selv havde en formodning om, at vi ville tabe kampen – men håbede som alle andre danskere, at det ville lykkes at nå en finale mod Spanien. Det endte så med, at det i stedet bliver en finale mellem England og Italien. Så afgjort en finale, der er til at vinde for englænderne. Jeg kan tage fejl, men mavefornemmelsen er der…

Én vigtig lektion: pas på med FOR MANGE udskiftninger!

Der er én ting, vi bør huske i kommende turneringer. Vi skal spare lidt på udskiftningerne. At spille en mand i undertal i anden halvleg af den forlængede spilletid var noget rigtig hø. Det var et fejlsats af landsholdstræneren, og det kan man ikke tale sig udenom.

Vi skal nok klare os fint ved det kommende VM. Ingen tvivl om den sag! At nå semifinalen var i sig selv et SÆRDELES flot resultat, når vi tænker tilbage på første kamp mod Finland, hvor Christian Eriksen – som bekendt – blev ramt af sit hjertestop. Vi har spillet flot, og det er imponerende, at et land med knap 6 millioner indbyggere har kunne opbygge en så fin talentmasse i sporten.

Det bliver en spændende finale

Det er også helt sikkert, at det ikke er spor skidt, at finalen står mellem England og Italien.

Det kan blive en rigtig spændende finale. To rigtig stærke hold – og begge med en vilje til at vinde.

Rigtig god dag til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Comments

  1. Min mavefornemmelse var forkert. England tabte straffesparkskonkurrencen efter 1-1 i både ordinær og forlænget spilletid. Man kan kun ønske italienerne tillykke med sejren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.