Så er det russerne i morgen

Efter to nederlag mod henholdsvis Finland (0-1) og Belgien (1-2), er det i morgen Rusland, der skal møde vores landshold ved den indledende runde i EM. Det burde blive en dansk sejr.

Der blev spillet noget rigtig flot fodbold mod Belgien, og vi har intet at skamme os over. Vi har gjort vores bedste, og nu må fokus ligge på, at vinde mod Rusland i morgen… 🙂

Ingen selvfølge at vi altid går videre

Det er som om der er en forventning om, at vi altid går videre. Når kampen i morgen er spillet, så må matematikken afgøre, hvem der går videre. Der vil altid være mange spekulationer, men faktum er, at lige nu står målscoren 1-3. Hvordan det hele ser ud efter kampen i morgen er uvist. Jeg tror personligt på en 3-1 sejr til os, men intet er sikkert. Bolden er, som bekendt, rund.

Jeg vil alene konstatere, at vores landshold har haft en svær start. Christian Eriksen der falder om i slutningen af 1. halvleg mod Finland er en væsentlig faktor mentalt, og det bør man huske, når man laver den samlede analyse af indsatsen i dette forsinkede EM. Drengene var opsat på at spille sidste år, men coronasituationen satte en stopper for dén mulighed.

30 år siden Berlin igen bliver Tysklands hovedstad

Det er i dag 30 år siden, at Berlin af parlamentet vedtages som Tysklands hovedstad. Når vi andre taler om DDR og Vesttyskland, så kigger den nye generation på os med himmelvendte øjne. Gamle vaner er svære at bryde, men det er opmuntrende, at se et genforenet Tyskland. Berlinmurens fald anerkendes af alle som historisk begivenhed for Europas moderne historie.

Det er nu knap 12 år siden jeg besøgte Berlin sammen med den daværende hustru. En virkelig spændende by, fordi vores mor i sin tid havde boet i byen før hun mødte vores far. Det var mange sjove ting, vi undrede os over da vi gik rundt i byens østlige del. Vi boede på et hotel lige ud til Am Friedrichshain i det, der tidligere var kendt som Østberlin.

Har du også besøgt Berlin? Har du noget, du gerne vil dele med læserne som oplevelser folk skal tage med, udover den berømte Currywurst?

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Comments

  1. Sikke en kamp! Sejren på 4-1 var fantastisk. Jeg havde selv gættet (håbet) på 3-1, så det gik over al forventning. Nu er det Wales på lørdag. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.