Bankaktier (fortsat)…

Da jeg 14. juli 2011 skrev indlægget “Færdig med bankaktier” var det godt, at jeg solgte Max Bank-aktier og i stedet gik over til GN Store Nord og Volvo.

Det er hjerteskærende at høre på Nyhederne på TV2 om den herre som fik vejledning om at det var helt fornuftigt at investere penge i aktier i banken, og denne mand skulle have læst denne blog. Det er nemt at sige i bagklogskabens klare lys, men ikke desto mindre så er det ikke for sjov når jeg skriver et indlæg her på bloggen.

Bankaktier var i forvejen en dyr fornøjelse, og jeg har oplevet at tabe næsten 75% af min investering i diverse bankaktier – ikke kun MaxBank. Derfor min harme, og derfor min klare udmelding.

Udsigten til endnu et ryk i aktiemarkedet er kun en lille del af det samlede billede, der med al tydelighed viser at det haster for den nye regering med at komme med en udmelding der kan sikre stabilitet. Som det ser ud lige nu var formuen ikke vokset specielt ved at have stået på en bankkonto til almindelig bankrente, men det havde dog mindsket tabet.

En hel del kunder kommer i klemme hvis Max Bank krakker, så det bliver spændende at følge…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.