Om mig

Jeg er far til tre dejlige børn: Natacha, Patrick og Christopher. De bor hos deres mor i Gørlev.

Jeg dyrker min politiske interesse på min politiske blog, og er ikke længere tilknyttet noget parti. Jeg vedligeholder mange forskellige blogs. Du kan se en komplet oversigt via forsiden af familiedomænet.

Jeg har profiler på de sociale medier Twitter, Instagram og Google+ – ingen profil på Facebook. Hvis du vil vide mere om mit fravalg af Facebook, er du velkommen til at læse teksten fra min e-bog The Book Facebook Doesn’t Want You to Read. Teksten er på engelsk, og kan læses ganske gratis online.

Ungerne bliver større og større. Ufattelig visdom der kommer fra de små vidundere. Husk at vende tilbage til denne blog tit og ofte. Jeg vil gøre mit til, at I altid vil finde nye oplysninger. 🙂

Dybvad fandt et af mine mange læserbreve, der har været i danske medier, og jeg er således med i et af hans shows ca. 2:50 inde i denne video:

Seneste opdatering: 4.12.2017

6 Responses to “Om mig”

 1. Bill Pentecost siger:

  congratulations on the 3 children – I had heard that you had married some time ago, but did not know that you had been blessed with 3 children – but where are the photos? Slagelse er en smukke omegn – jeg har besoegt derud mange gange in de gode gammle dage.
  all the very best, Bill

 2. Photos can be found here:

  I will try to add more to the Facebook album. Thanks for your comment. 🙂

 3. Anna siger:

  Dette er den mest kedelige blog, jeg længe har besøgt. Jeg kan se, at du ikke har nogle kommentarer til dine indlæg. Det er utroligt kedeligt at læse dine indlæg. Jeg håber heller ikke, at du er så grim i virkeligheden, som på dit billede her på bloggen. En tur i Photo Shop med dig.

 4. Hej Anna
  Bloggen må alligevel have provokeret til en reaktion når du vælger at skrive sådan.
  Jeg lever ikke i en verden hvor man photoshopper sig til et kunstigt billede, men vælger at sige tingene som jeg ser dem. Hvis det er kedeligt for dig, så er det din smag. Du kan sikkert finde andre blogs du synes bedre om.
  En rigtig god dag herfra

 5. Cyril Malka siger:

  Om bloggen er spændende eller kedeligt er vel en smagssag. Og hvis du synes, at Henriks blog er kedeligt, så handler det bare om at gå videre og så er det det. Nettet er fyldt med muligheder så det handler bare om at klikke sin vej andetsteds.

  Jeg læser jævnligt Henriks blog men det er sandt, at jeg ikke altid kommenterer. Nogle gange kommer kommentaren nemlig på Google+ i stedet for her på bloggen (eller også kommer det som en +), så du skal ikke tage det antal af kommentarer på bloggen som en angivelse af hvor meget interesse det vækker hos andre.

  Endeligt synes jeg at din kommentar om Henriks udseende er bestemt under bæltestedet. Hvis du synes, man skal Photoshop sit udseende så den passer med en vis standard, så har du bestemt noget at arbejde med (din selvtillid, for eksempel).

  Venligst,

  Cyril

 6. Tak for din kommentar, Cyril.
  Som du sikkert allerede ved, er jeg fuldkommen enig, og jeg takker for opbakningen.
  God dag til jer herfra. 🙂

Leave a Response