Om mig

Billede af mig taget på EUC Nordvestsjælland af underviseren på Uddannelsesvejen til vækst

Jeg er far til tre dejlige børn: Natacha, Patrick og Christopher. De bor hos deres mor.

Jeg dyrker min politiske interesse på min politiske blog, og er ikke længere tilknyttet noget parti. Jeg vedligeholder mange forskellige blogs. Du kan se en komplet oversigt via forsiden af familiedomænet.

Jeg har profiler på de sociale medier Twitter og Instagram – men ingen profil på Facebook. Hvis du vil vide mere om mit fravalg af Facebook, er du velkommen til at læse teksten fra min e-bog The Book Facebook Doesn’t Want You to Read. Teksten er på engelsk, og kan læses ganske gratis online.

Ungerne bliver større og større. Ufattelig visdom der kommer fra guldklumperne. Datteren blev myndig i januar 2020 og ældste søn Patrick fylder 19 til september, og Christopher rundede de 17 i april i år. Husk at vende tilbage til denne blog tit og ofte. Jeg vil gøre mit til, at I altid vil finde nye og spændende artikler. 🙂

Udover at jeg lejlighedsvis blander mig ved at skrive læserbreve i aviser, og blander mig i Besserwisserne (om fredagen) og Presselogen (om søndagen) med tweets, så fandt jeg det ganske morsomt, at Tobias Dybvad fandt et af mine mange læserbreve, der har været i danske medier. Jeg kom derfor med i et af hans shows ca. 2:50 inde i denne video:

Seneste opdatering: 17.7.2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.