Stort tillykke til søsteren med de 48 i dag

Der skal i dag lyde et stort tillykke til min søster, der fylder 48 i dag.

Flere fødselsdage denne måned

Den 11. december er det både hendes søn, Lasse, og vores onkel, der har fødselsdag. Sidstnævnte er der ikke kontakt med, desværre, men det ændrer ikke, at det er rart sjovt når flere medlemmer af samme familie rammer én dag ud af 365… 🙂

Vi har traditionelt haft en del drillerier med alder i familien, men én ting er sikkert. Fødselsdage er et godt tegn, for det fortæller, at livet bliver levet.

December viste sig for en gangs skyld med sne

I år er vi lidt heldige. Vi har fået lov at se sne helt fra starten af måneden. Personligt er jeg ikke så meget til sne, men det skyldes især også den dovenskab mange boligejere udviser. De KAN ikke finde ud af, at rydde egne fortove, og vejsalt koster tydeligvis en milliard…

Jeg hader brok. Derfor vil jeg heller ikke dvæle for længe på det manglende samfundssind, når man ikke rydder sit fortov. Jeg må blot stilfærdigt konstatere, at man – ligesom når folk ikke klipper deres træer, og dermed skygger for fx et busstoppesteds-skilt, eller deres hæk, hvor et vejskilt så også bliver dækket – ikke gør meget ved dette sløvsind.

Man BURDE give folk en regning, for ALLE ved (eller burde vide!), at det er en del af det at eje sin egen bolig.

Hvorfor skændes om begivenheder i fjerne egne, når problemerne er lige HER?

Hvorfor kan folk nemt hidse sig op over begivenheder i fjerne lande, når vi burde feje for egen gadedør først? Det er det rene hykleri, at man vil løse alle andre landes problemer, når man ikke gider koncentrere sig om det, der sker i egen ‘andedam’…

Det er derfor man til sidst taber pusten i forhold til både SoMe og politik. Man VIL gerne skændes, men der tales alt for sjældent om løsninger. Vi kan gentage det, vi er skuffede over til kvalmepunktet, men gider sjældent bidrage med løsningsforslag.

Derfor er jeg super-glad for mine streamingtjenester, for når vanviddet bliver for meget, så er det nu meget rart, at kunne slappe af til noget feel-good tv. Det slider mindre på ens tålmodighed.

Derfor ønskes alle en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.