Dr Pimple Popper – vigtig lærdom om hudsygdomme

Jeg var lidt skeptisk da jeg så, der var fem sæsoner af serien Dr Pimple Popper på Discovery+.

Jeg indrømmer det blankt. Jeg har tidligere set nogle videoer på YouTube, som for at sige det pænt er endog MEGET ulækre. Hvis det var den slags, så havde det ingen interesse.

Jeg blev dog hurtig klogere

Jeg blev rigtig hurtig klogere. Dr. Sandra Lee, som eksperten hedder, redder mange patienter fra nogle udposninger og ubehag, som andre læger i flere tilfælde ikke har forstået ret meget af. Det kan man blive klogere af.

Man skal aldrig give op bare fordi en læge siger noget tosset. Så skal man søge en second opinion. Jeg har selv nogle prikker, som egen lokal hudlæge kalder ‘overskudshud’ – og det ville de ikke gøre noget ved.

Jeg må erkende, at jeg først tænkte, at ‘nå, ok, så kan det ikke være så slemt’. Jeg havde reageret på kampagnen, hvor man højt og larmende siger, at hvis noget vokser eller ændrer sig, så skulle man reagere for det kunne være noget alvorligt. Så føler man sig noget til grin, når man afvises på under fem minutter. Ikke engang en biopsi af bare en eller to af dem – det var bare overskudshud.

Jeg er ikke den nervøse type

Jeg er ikke den nervøse type, så jeg har såmænd nok gået i snart fire-fem år med en vis ligegyldighed over for det. Dog vil jeg sige, at hvis jeg en dag alligevel skal til Californien, så vil jeg tage forbi denne Dr. Lee, for hun virker professionel. Hendes mening ville give den sidste troværdighed, der kan være nødvendig, når emnet dukker op.

Serien Dr. Pimple Popper skal naturligvis ses som det underholdning, det er. Det er afslapnings-tv, og så er det kun en ekstra medgift, at man bliver klogere undervejs.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.