Læring fra Landmand søger kærlighed

Billede fra Landmand søger kærlighed 2016 på TV2Programmet Landmand søger kærlighedTV2 har den altid smilende Lene Beier som studievært, og det er virkelig et program, hvor vi får et unikt indblik i kærlighedslivet fra en branche kun få iblandt os kender. I går blev der sagt noget meget hjerteskærende fra en af deltagerne, Katja, der blev vraget, og sendt hjem i genudsendelsen i går. Continue reading Læring fra Landmand søger kærlighed →

Jeg VAR engang stolt af at være dansk

Jeg har været en stolt dansker. Jeg var stolt af, at vi havde grænser for den måde vi omtalte hinanden på, og jeg nærer stadig et spinkelt – men ak, krympende – håb om, at vi igen får en bedre tone i det politiske landskab. Da jeg var en ung knægt oplevede jeg en hjælpsom farfar hvis et menneske skulle bruge hjælp. Han fremhævede forklaringen om, at folk havde krav på et glas vand og at låne et toilet – hvis det var. I dag udsættes ældre for tricktyverier når de er lige så hjælpsomme som han var.

Continue reading Jeg VAR engang stolt af at være dansk →

Om at skære helt ind til benet – uden at brokke sig

Det er vist ingen hemmelighed, at man må spare på omkostningerne, når indtægterne falder. I virksomheder kalder man det at ’skære helt ind til benet’, og man kan jo sige præcis det samme på det privatøkonomiske område. Sjovt nok er der ingen stående applaus eller stor medieomtale omkring folk på en SU – men hold da fest hvor finder man bare ud af, at der ikke er nogen ‘kære mor’…

Continue reading Om at skære helt ind til benet – uden at brokke sig →

Spar en plov om året på fri tale!

tjeepSpar en plov om året på fri tale! Så nemt kan det siges. Jeg har hidtil haft Fullrate med fri tale, fri sms/mms og data til 129,-/mdr, men kan nu gå over til samme vilkår til kun 89,-/mdr. Altså 12 mdr *40,- sparet/mdr = 480,- pr. år.

Continue reading Spar en plov om året på fri tale! →

Pres på Socialdemokraterne op til kongressen

Læsere ovre på min politiske blog vil have bemærket, at jeg lige har frigivet artiklen Spændende udspil fra Socialdemokraterne om det udspil, de kom med i går med titlen Stol på Danmark. Her til morgen kan vi så på nyhederne konstatere, at støttepartierne forholder sig kritiske til en regeringsdannelse med ønsket om en mere lempelig politik over for indvandrere.

Continue reading Pres på Socialdemokraterne op til kongressen →

Køb og salg af links dur ikke!

Køb og salg af links dur ikke! Så nemt kan det siges. Links sælges – det ved alle. Men fusk straffes – det opdager folk, der snyder også… Hvad er links, hvordan deles links, og hvordan opfører du dig bedre end andre, så du undgår straf for dårlig SEO? Læs artiklen og bliv klogere.

Continue reading Køb og salg af links dur ikke! →

Artikel nr. 1194

Det går stærkt, når man blogger. Mange tanker er blevet delt her, og på de andre blogs jeg vedligeholder. Jeg håber du har været inspireret af de mange forskellige tanker der det seneste årti er blevet delt her på bloggen.

Continue reading Artikel nr. 1194 →

Thomson på vej mod det sikre kollaps

Lilla top med springende grøn tekst - panelfejl i toppen...

Lilla top med springende grøn tekst – panelfejl i toppen…

I fortsættelse af artiklen Knap så tilfreds med Thomson lige nu, må jeg konstatere, at løbet er kørt for det tv jeg købte i juli 2014. 2 år og 26 dage efter købet begyndte det at gøre knuder med nogle vandrette streger, og det er absolut kun blevet værre.

Continue reading Thomson på vej mod det sikre kollaps →

Debatten om det to-sprogede

Tricoloren - det franske flag er blåt, hvidt og rødtSom det vil være faste læsere bekendt, gik jeg i sin tid på den franske skole inde på Frederiksberg. Skolen er i dag kendt som Prins Henriks skole. Skolen har mange nationaliteter, blandt andet fordi skolen understøtter hele det diplomatiske korps, som både fra dansk og fransk side bevæger sig rundt i hele verden. Pensum er identisk fra land til land – og her er resultaterne positive, også selvom dansk opfattes som ‘fremmedsprog’. Du har, som den kvikke læser du er, nok gættet, at fransk er hovedsproget på en fransk skole. 🙂

Continue reading Debatten om det to-sprogede →

Tillykke med de 13 til Patrick

patrick_dag1Stort tillykke til Patrick med de 13. Det er længe siden dette billede blev taget, og du er jo ved at blive en stor dreng. Håber du får en rigtig god dag, og at I kommer til at hygge til fejring næste weekend.

Continue reading Tillykke med de 13 til Patrick →

Positiv første prøve

Studiestartprøven forløb fint onsdag eftermiddag. Bestået med 35 rigtige svar ud af 40 mulige på 19 minutter i en multiple choice prøve. Det er rart at få det på plads, og nu ligger der 12 gode uger forude før 1. semester er klaret.

Continue reading Positiv første prøve →

Wozniacki på vej frem igen

Jeg var så ked af det på Carolines vegne, da vi måtte sige farvel til hende ved OL i starten af august, men kan med glæde notere mig, at hun nu er i kvartfinalen ved US Open. Det lover godt, at TV2 Sporten kunne fortælle, at hun skal spille på sin favoritbane.

Continue reading Wozniacki på vej frem igen →

Hvorfor er så mange så vilde med legaliseringen af hash?

Jeg er lidt træt af folks manglende evne til at debattere ordentligt og fornuftigt – i respekt også for de mennesker, man måtte være uenig med… Jeg har til dels skrevet om det i artiklen Debatten om legalisering af hash ovre på den politiske blog. Når en professor i klinisk psykologi fra KU interviewes, og forklarer om flere af de aspekter man ikke må forbigå, så fiser det hen over hovedet på de fleste.

Continue reading Hvorfor er så mange så vilde med legaliseringen af hash? →

Flere tanker om SEO – Søgemaskineoptimering

En grafik jeg lavede for at forklare SEO til Twitter

SEO står for Search Engine Optimization. Måske nemmere at huske, at vi søger efter opmærksomhed – fra søgemaskinerne

Jeg har nørdet en del med SEO – søgemaskineoptimering – og i den forbindelse var jeg glad for, at jeg forleden fik en nyhedsmail fra Brian Brandt. Ja, rigtigt husket, hvis du husker, at det var ham, der havde dårlige erfaringer med Bravo Tours

Continue reading Flere tanker om SEO – Søgemaskineoptimering →

Stort tillykke til Louise Liv – nu 35

Louise runder i dag 35 - her et portræt hentet fra hendes Twitter profil

Stort tillykke med de 35 til Louise Liv fra Farsø

Stort tillykke til Louise Liv Aagaard, som i dag runder de 35. Halvvejs mod de 70, som jeg spøgefuldt siger. Hun kunne forleden tilføje civiløkonom til hendes talrige titler, og der er slet ingen grænser for hvad hun faktisk ved en hulens masse om…

Continue reading Stort tillykke til Louise Liv – nu 35 →