Følg med på Lineas Youtube-kanal

I dag vil jeg da lige kaste en hurtig anbefaling af, at I følger min yngste niece, Lineas, Youtube-kanal som er at finde her: https://www.youtube.com/channel/UCIWD_ZFq0NwJ6EEwI1OiUKw. Hun laver mange sjove indlæg, og faktisk samarbejder hun og min datter, Natacha, også om at lave indlæg på Youtube.
Continue reading Følg med på Lineas Youtube-kanal →

Sommeroprydning – varer skal videre på DBA

Det er vigtigt at få ryddet op engang imellem, og sommeren er ingen undtagelse. Jeg er godt i gang med at forberede om jeg får lov til at starte på BA i International virksomhedskommunikation med engelsk på SDU i Slagelse. En af de ting der kan komme før end påregnet er ændring af bopæl til Slagelse, hvis der viser sig en mulighed tæt på SDU. Den tid den glæde.
Continue reading Sommeroprydning – varer skal videre på DBA →

En time baglæns

Det går allerede stærkt efter sommerens solhverv. Bedst som vi alle glædede os over lange aftener udenfor på terrasserne i de danske hjem, så begynder solen at gå tidligere ned. Dog er vi så nu begavede med den varmeste del af sommeren, hvor juli og august typisk er RIGTIG varme stunder.
Continue reading En time baglæns →

Daesh – brug sproget!

Jeg forstår ikke hvorfor journalister bliver ved med at bruge udtrykket IS når man for længst har hørt, at de ikke bryder sig om at blive omtalt som Daesh. Hvorfor skal vi definere noget som en stat, som ikke bruger statsmagters kerneegenskab, nemlig lovlydighed over for internationale regler?
Continue reading Daesh – brug sproget! →

Ugens fredagsbog var rigtig god

I denne uge var det, efter Chills bog om psykologien bag hacking, en bog af Robin Rinaldi med titlen Mit vilde år, der fangede min opmærksomhed. Det er ikke hver uge, jeg når at læse hele to bøger.
Continue reading Ugens fredagsbog var rigtig god →

Så er sommeren kommet

Det er bare lækkert at nyde solen titter frem, og de varme vinde rammer landet. Man kommer, indrømmet, til at svede som en hest, når man bevæger sig, men hvor er der dog mange dejlige vitaminer og energi i det gode vejr. Vi har fået en del regn i starten af sommeren, så man forstår jo godt de folk, som har valgt at tage sydpå for at få varmere luft under vingerne.
Continue reading Så er sommeren kommet →

Manglende respekt i samfundet starter med os hver især

Jeg blev lettere overrasket i fredags, da jeg kiggede på YouTube. Dels skulle jeg lige følge en video min ældste søn havde lavet på YouTube, og det var såmænd det. Af ren nysgerrighed tjekkede jeg lige hans kusines kanal, og fandt en kommentar fra en kammerat, hvor der kun stod “Gedepik”.

Jeg behøver næppe beskrive, at jeg blev chokeret vel? Hvor lærer børnene den slags henne?
Continue reading Manglende respekt i samfundet starter med os hver især →

Masterchef på TV3

Som faste læsere vil huske, så har jeg jo et løbende projekt med en forberedelse af en ebog om mad. Projektet har jeg kaldt Find Din Indre Chef. Projektet er spændende, fordi jeg løbende henter inspiration til nye vinkler på det at lave mad.
Continue reading Masterchef på TV3 →

Venner konkurrerer ikke – de passer på hinanden

Folk der kender mig, ved, at jeg er en der passer på mine venner. Jeg kan godt lide at viderebringe ting, der kan gavne andre – især hvis det er på et område, hvor jeg ikke selv ønsker at deltage. Det kunne være konkurrencer, men det kunne mindst lige så godt være et jobopslag, som passer langt bedre til en person i mit netværk, frem for, at jeg alligevel ikke ville få jobbet ved selv at sende en ansøgning.
Continue reading Venner konkurrerer ikke – de passer på hinanden →

Om at glæde sig

Jeg kan virkelig mærke energien, spændingen og entusiasmen i forhold til at få svar på spørgsmålet om adgangen til BA’en i International virksomhedskommunikation med engelskSDU i Slagelse. Svaret er vi nok mange, der er spændte på. 140+ faktisk, for der skulle være 143 pladser ifølge optagelse.dk
Continue reading Om at glæde sig →