Artikler er resultatet af research – hvorfor skrotte det?

Jeg har allerede botaniseret om det politiske bag DRs præsentation af sin spareplan ovre på den politiske blog i artiklen DR har offentliggjort sin spareplan. Hvis du er interesseret, kan du klikke på titlen. Så åbnes den i et nyt faneblad. Her i denne artikel handler det om selve den tanke, at DR ikke fremadrettet skal skrive lange artikler på sit website. Det har nemlig allerede affødt en del debat – med rette…

Continue reading Artikler er resultatet af research – hvorfor skrotte det? →

Ærlighed og loyalitet

Det er nogle gange ret svært for folk at forstå hvorfor disse to begreber er så vigtige i forholdet mellem mennesker. Det gælder uanset om det er venskab, kærlighed, en kollega-relation på firmaet – ja, man fristes næsten til at sige alle steder.

Continue reading Ærlighed og loyalitet →

Det gik helt som ventet med Mandriva Linux – desværre

Da jeg for nylig ville se hvordan det gik med Mandriva Linux, som jeg især brugte før de fusionerede med brasilianske Connectiva Linux, og oprindeligt hed Mandrake Linux, så måtte jeg konstatere, at firmaet ophørte i maj 2015. Jeg har ikke savnet Linux, for som jeg før har skrevet, så har Microsoft forbedret Windows i et omfang, der gør det interessant at bruge for alle pc-brugere. Men alligevel…

Continue reading Det gik helt som ventet med Mandriva Linux – desværre →

Er du også naturligt nysgerrig?

Når jeg spørger dig, kære læser, om du også er naturligt nysgerrig, så tænker jeg ikke på, om du er til sladder om de kongelige og kendte. Mit spørgsmål går på, om du også er glad for at lære nye ting, og få optimeret din paratviden? Jeg har i mange år defineret en god dag som værende en dag hvor man enten har hjulpet et andet menneske eller en dag hvor man har lært noget nyt.

Continue reading Er du også naturligt nysgerrig? →

9/11 – en dag vi alle husker

Her på 17-årsdagen for terrorangrebet i USA er det på mange måder en dag, vi alle husker. Meget har ændret sig siden dén dag.

Continue reading 9/11 – en dag vi alle husker →

Tillykke til Patrick med de 15 i dag

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et stort tillykke med de 15 i dag til vores ældste søn, Patrick. Med lidt lykke og held er du med til at stemme ved folketingsvalget efter det vi senest skal afholde i juni 2019. 🙂

Continue reading Tillykke til Patrick med de 15 i dag →

Børnelokkerne på TV3

Jeg er virkelig glad for, at Henrik Qvortrup og hans team gør en indsats over for de pædofile, som jagter børn via nettet. Programmet Børnelokkerne på TV3 er ingen fornøjelse at se for os forældre, for man kan ikke undgå, at komme til at tænke på, at nogle af de svin kunne være nogen, der også jagtede ens børn. Simpelthen noget forbandet svineri!

Continue reading Børnelokkerne på TV3 →

Vikar-landsholdet klarede det rigtig godt

Kampen mod Slovakiet gik slet ikke nær så skidt som frygtet ud fra kommentatorernes forudsigelser. Det såkaldte vikar-landshold tabte kun 3-0, og det ene mål var faktisk et selvmål. Når man som seer fik at vide, at slovakerne tidligere har slået hollænderne, og vi tidligere har tabt 4-0 til armenierne, så melder spørgsmålet sig: “Mon det var gået bedre med A-landsholdet?” 🙂

Continue reading Vikar-landsholdet klarede det rigtig godt →

Hvornår strammer medierne op?

Det er SÅ trættende at opleve hvordan TV2 News nu vælger også at ‘dække’ ankesagen om Ubåds-Madsen / Raket-Madsen eller hvad man nu vælger at kalde den Peter Madsen, der brutalt myrdede den svenske journalist Kim Wall. Man fristes nærmest til at spørge: “Hvornår strammer medierne op?

Continue reading Hvornår strammer medierne op? →

Farvel til Klovn på TV2

Jeg havde set frem til Klovn kom igen på TV2, men må konstatere, at det ikke længere er nogen vinder. Alle vidste, at Iben Hjejle ikke længere var med, fordi hun og Casper Christensen ikke længere er sammen. Casper har i stedet valgt, at lade Aqua-Lene (Nystrøm) deltage som sin partner – og det er en meget blandet fornøjelse, for at sige det pænt.

Continue reading Farvel til Klovn på TV2 →

Valgflæsket er ved at blive stegt

Regeringen er rigtig godt i gang med at forberede valgflæsket – sikkert fordi man er godt på vej til at trykke på valgknappen. Som en debattør skrev på Twitter, så er et sikkert tegn når statsministeren begynder at blive vist på fotos med børn, og jeg ville selv tilføje når regeringen begynder at tale om hvor de vil tilføre ekstra midler. For faktum er, at man har kørt en grønthøster-politik, hvor man i årevis har skåret ind mod benet med 2% effektiviseringskrav.

Continue reading Valgflæsket er ved at blive stegt →

Tjek prisen på Pricerunner før du køber

Her til morgen blev der på Go’ Morgen Danmark på TV2 vist en Bugatti Chiron model fra Technic-afdelingen hos LEGO. I programmet blev der sagt, at den kostede cirka 3.000,- Det fik mig straks på Pricerunner, hvor den kunne findes til 2.685,- hele to steder.

Continue reading Tjek prisen på Pricerunner før du køber →

Hvorfor gå over åen efter vand?

Det er lidt morsomt, for jeg har længe haft det som mange andre it-brugere. Først var der modstanden mod Microsoft, som fik mig til at bruge både Linux og MacOS gennem flere år. Det sidste blev dog droppet, fordi Apples produkter bare ER langt dyrere end andre computere. Indrømmet, at Apple laver lækre maskiner, men der er bare ikke økonomi til den slags for den almindelige dansker. I dag er jeg en meget tilfreds bruger af Windows 10, som man næsten fristes til at kalde Windows X.

Continue reading Hvorfor gå over åen efter vand? →

En rigtig god sommer går på hæld…

Vi kan godt takke vejrguderne for en rigtig god sommer. Vi havde en vis mangel på vand ovenfra, som naturligvis ikke var sjov – men som var forventelig. En landmand sydpå havde held med en rigtig god frugthøst fordi han allerede sidste gang (2006) investerede rigtigt, og selvom foder-materialer led en del under det meteorologerne kaldte en tørke, så ER der en hel del at lære fra denne sommer.

Continue reading En rigtig god sommer går på hæld… →

Om at give hånd…

I dag kom der store boller på den politiske suppe. I sin jagt på at holde sig over spærregrænsen har de Konservative sammen med Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti meddelt, at de mener man skal give hinanden hånden for at kunne være danske statsborgere….

Continue reading Om at give hånd… →