En politimand er død

Det er med stor sorg, at vi alle her til aften hører, at hundeføreren fra Albertslund er afgået ved døden. Vores statsminister, Lars Løkke Rasmussen, fremkom med en udtalelse her til aften i forbindelse med dennes bortgang, som kan læses herfra: http://www.stm.dk/_p_14459.html.

Continue reading En politimand er død →

Lydbøger – vejen til flere bøger uden rod?

Her til morgen kom jeg i tanke om noget interessant ved lydbøger. Jeg er begyndt at anmelde lydbøger også på min blog Anmeldt bog – boganmeldelser fra Henrik Blunck. Folk der kender mig ved, at jeg har rigtig mange bøger, noget så antikt, at mange sikkert undrer sig over, at man frivilligt opbevarer tusindvis af sider i sin stue, men jeg kan rent faktisk godt lide at læse en rigtig god bog.

Continue reading Lydbøger – vejen til flere bøger uden rod? →

Stort tillykke til søsteren med de 41

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal lyde et stort tillykke til min søster, børnenes faster, som i dag bliver 41. Det minder pludselig én om, at året er ved at være slut. Da søsteren er den der, sammen med hendes søn Lasse, har sidst fødselsdag på kalenderen, så ved man, at vi nærmer os jul og nytår.

Continue reading Stort tillykke til søsteren med de 41 →

Lejlighedssange – sjov vinkel

Vi kender alle lejlighedssangene. De sange som bliver skrevet af folk som er alt for gamle til at huske den oprindelige melodi, og hvis sans for rytme og frasering er omtrent lige så god som historien om de puniske krige skulle være interessante. 🙂 Da jeg her til morgen hørte en vinkel mage til denne på TV2 Zulu i genudsendelsen af zHit-paraden: Det burde forbydes (5:10) måtte jeg trække på smilebåndet.

Continue reading Lejlighedssange – sjov vinkel →

En ny regering er født

Dagen i dag er på mange måder en historisk dag. En ny regering er født. Lars Løkke Rasmussen har udvidet Venstre-regeringen ved at inddrage Konservative og Liberal Alliance i en såkaldt ‘trekløver-regering‘. Historisk-kyndige vil nok straks tænke tilbage på Poul Schlüters regeringstid hvor man havde en firkløver-regering bestående af Konservative, Venstre, Kristeligt Folkeparti og Centrumdemokraterne. Kristeligt Folkeparti kendes i dag som Kristendemokraterne, og er ikke repræsenteret i folketinget, og CD faldt også under spærregrænsen, og eksisterer ikke længere.

Continue reading En ny regering er født →

Så gik WordPress i beta 4 på WordPress 4.7 onsdag

wordpress-logoSå gik WordPress i beta 4 på WordPress 4.7 onsdag. Det går rigtig stærkt med WordPress-teamet. Hvad har den nye version så at byde på?

Continue reading Så gik WordPress i beta 4 på WordPress 4.7 onsdag →

Hvorfor lukkede Pane & Vino i Hjørring efter Med kniven for struben på TV3?

Jeg stiller dette meget åbne spørgsmål i håbet om, at der er nogen, som kan svare på hvorfor Patrizio valgte at lukke Pane & Vino i Hjørring – der hidtil har brugt hjemmesiden www.panevino.biz – efter Thomas Castberg besøgte ham med udsendelsen Med kniven for struben.

Continue reading Hvorfor lukkede Pane & Vino i Hjørring efter Med kniven for struben på TV3? →

Sund mad – inspiration

2016_gordongreatescapeJeg sad i dag og kiggede lidt på YouTube efter jeg vågnede tidligt her til morgen, og da jeg fandt Gordons Great Escape fra Thailand, kom jeg til at tænke på, at ganske som sund mad i Europa forbindes med Kreta, så er Thailand uden tvivl stedet for sund mad i Asien.

Continue reading Sund mad – inspiration →

En begivenhedsrig uge…

Man kan bestemt ikke kalde uge 45 for en kedelig uge, for vi har da oplevet en del. På toppen af denne liste må så ganske afgjort være kulminationen af måneders barsk valgkamp i USA, hvor kampen stod mellem finansmanden Donald J Trump og den tidligere udenrigsminister Hillary Clinton.

Continue reading En begivenhedsrig uge… →

Stort tillykke med 4 års bryllupsdagen til min søster og svoger

Herfra skal lyde et kæmpe tillykke med 4 års bryllupsdagen til min søster og svoger. Ifølge denne oversigt så kaldes dette for blomsterbryllup eller hyacintbryllup.

Continue reading Stort tillykke med 4 års bryllupsdagen til min søster og svoger →

Toyota lancerer Corolla for 50 år siden

Det er noget af et jubilæum, når det i dag er 50 år siden, at Toyota lancerer Corolla-modellen. Det blev verdens mest solgte bil nogensinde – og med god grund.

Continue reading Toyota lancerer Corolla for 50 år siden →

Når karmakontoen en dag skal gøres op

Faste læsere vil vide, at jeg er stor tilhænger af, at alle opfører sig ordentligt over for hinanden. Det gælder os alle – både du og jeg…
Continue reading Når karmakontoen en dag skal gøres op →

Så er der kun en uge til valget i USA

Jeg tror næppe jeg er den eneste, som glæder sig til, at det amerikanske valg er overstået om en uge. Det har godt nok været en opslidende kamp mellem Donald Trump og Hillary Clinton. Fornærmelserne er føget gennem luften, og det har virkelig været grimt at se på. Værst af alt er, at afstemningen ER så ganske vigtig, så man kan heller ikke negligere vigtigheden af at følge med.
Continue reading Så er der kun en uge til valget i USA →

Så skal urene 1 time tilbage – normaltid

Ligesom vi i slutningen af marts kunne sætte urene frem, ligesom havemøblerne skulle frem igen, så er vi nu nået til den weekend, hvor vi sætte urene 1 time tilbage, og overgår til den såkaldte ‘normaltid’.
Continue reading Så skal urene 1 time tilbage – normaltid →

To måneder til juleaften

Så er der to måneder til juleaften. For nogle en stressende konstatering, og for andre en naturlighed. Nu har vi bemærket, at solen er begyndt at stå senere op, og gå rigtig tidligt ned. 🙂

Continue reading To måneder til juleaften →