Andreas Bo – Plagiat

Andreas Bo var på TV2 fredag og lørdag aften med sit nye show Plagiat. Det var bestemt en oplevelse. Han har jo en mimik, som er helt genial. Vi kender ham jo alle fra Rundt på gulvet med Lars Hjortshøj.
Continue reading Andreas Bo – Plagiat →

Velkommen til Linea som blogger

Stort og varmt velkommen til min yngste niece, Linea Liv Blunck, som blogger her på familiedomænet. Hun har i går startet sin blog, som er at finde på http://www.blunck.dk/linealiv/.
Continue reading Velkommen til Linea som blogger →

10 års jubilæum for denne blog

Lagkage-fotoI dag er det præcis 10 år siden det første indlæg udkom her på bloggen. Der er sket meget, siden denne blog begyndte. Vi er 1 uge fra 19 års dagen for Prinsesse Dianas død i Paris, mine unger er blevet halv-voksne (datteren, Natacha 14, Patrick snart 13, og Christopher rundede i april de 11), og nu er det snart et år siden jeg forlod min stilling som Uddannelseskoordinator i DSB Uddannelsesplanlægning. Der sker lidt i livet… 🙂
Continue reading 10 års jubilæum for denne blog →

Gummisprog – ambitioner, incitamenter, formodninger, forhåbninger

Man kunne godt ønske sig at politikerne spillede med åbne kort. Alt for mange interviews indeholder et gummisprog, der er mindst lige så elastisk som snoren til et bungy jump…

Continue reading Gummisprog – ambitioner, incitamenter, formodninger, forhåbninger →

Altid sjovt at støbe kuglerne

Det er altid sjovt at støbe kuglerne, når der er noget man skal have gennemført, som ikke lader sig gøre ad konventionelle veje. Jeg er vædder af stjernetegn, og det fortæller alt, for dem som ved hvad stjernetegnet står for…
Continue reading Altid sjovt at støbe kuglerne →

Så kom WordPress 4.6

Her til aften opdagede jeg, at WordPress 4.6 var på gaden, så bloggen blev naturligvis straks opdateret. Det er altid en fornøjelse at få helt på plads, tjekket temaer m.v., og alt fungerer bare. Om en uge, så har denne blog været i gang i et helt årti. I internetalderen er det nærmest veteranstatus. 🙂

Continue reading Så kom WordPress 4.6 →

Tiderne skifter

Når man i dag ser en genudsendelse af Gæt & grimasser med f.eks. Flemming Jensen, som jeg gjorde fredag formiddag, så går det lynhurtigt op for én hvor meget tv-udsendelser har ændret sig gennem årene. Det er fair nok, at DR K genudsender disse gamle programmer, men det er bestemt ikke nær så seværdigt fjernsyn mere.

Continue reading Tiderne skifter →

Det kører bare…

I fortsættelse af artiklen Gode nyheder, så må jeg bare konstatere, at det kører bare. Jeg er næsten færdig med første bog Studielæsning på videregående uddannelser, og det har været en sand fornøjelse at læse denne bog. Jeg læser, som faste læsere vil vide, en del bøger i forvejen, da jeg også anmelder disse, men der er stor forskel på ‘almindelig læsning’ og så ’studielæsning’.

Continue reading Det kører bare… →

Bombetrussel på asylcenter

Det er rigtig sørgeligt når man læser om den 22-årige, som truede med at sprænge sig selv i luften i dag i Nyborg. Ifølge artiklen skulle det angiveligt være kærestesorger, der fik vedkommende til at komme med denne trussel.

Continue reading Bombetrussel på asylcenter →

Da 3 blev til 1

Det er ikke sikkert alle kan huske de to gratis aviser, der ikke udkommer mere. Men mediebilledet for gratisaviser indeholdt Urban, 24 timer og MetroXPress for ikke så længe siden. I dag er det kun MetroXPress, som er på gaden. 3 blev til 1.
Continue reading Da 3 blev til 1 →

Farvel til Wozniacki i OL

Caroline Wozniacki - verdens-etter i tennis

Billede af Caroline Wozniacki fra Wikipedia

Caroline Wozniacki spillede super godt i går, men tabte i dag. Hun tabte i to sæt, 6-2 og 6-4, mod tjekken Petra Kitova.
Continue reading Farvel til Wozniacki i OL →

EPK – Effektiv Positiv Kommunikation

Når det gælder kommunikation er det logisk, at du gerne vil have dit budskab ud til dit publikum. Hvad mange til gengæld glemmer, er, at denne kommunikation også skal være effektiv og positiv. Du opnår intet, hvis du mister dit publikum, fordi din kommunikation er negativ, skeptisk eller fyldt med stråmænd.
Continue reading EPK – Effektiv Positiv Kommunikation →

Knap så tilfreds med Thomson lige nu

2 år og 26 dage efter jeg købte mit Thomson 40″ smart-tv er jeg en knap så tilfreds Thomson tv-ejer. Jeg har nemlig her til morgen fået en tynd stribe hen over skærmen, som svinger mellem at være enten rød eller blå afhængig af baggrunden på skærmen. Faste læsere vil huske, at jeg i august 2014 fandt en løsning på, at tv’et dengang tændte af sig selv kl. 5:02.
Continue reading Knap så tilfreds med Thomson lige nu →

Skilsmisser er som plastre – riv dem hurtigt af!

Der er ingen tvivl om, at det er opmuntrende for de par, som kan reparere deres forhold, men da temaet igen dukker op på Go’ Morgen Danmark på TV2, synes jeg lige jeg vil knytte et par ord til begrebet skilsmisser. Jeg bliver næppe populær hos parterapeuter når jeg siger det, men der er to veje:
Continue reading Skilsmisser er som plastre – riv dem hurtigt af! →

GODE nyheder

Først og fremmest fik jeg plads på BA i International virksomhedskommunikation med engelsk på SDU i Slagelse. Det var næsten som at vinde i Lotto at få denne gode nyhed natten til lørdag mens børnene var på besøg denne weekend.
Continue reading GODE nyheder →