Vær dig selv – på den gode måde

Vær dig selv. I dag vil jeg causere om det at være autentiskDer er nogle, der misforstår, når man siger, at du skal være dig selv. Det handler naturligvis ikke om egoisme, for alle har godt af, at kunne arbejde i teams. Der er en helt anden mening med udtrykket, og det vil jeg gerne causere lidt om i dagens artikel.

Continue reading Vær dig selv – på den gode måde →

En bedre forståelse af MeToo-begrebet

Der er mange automatreaktioner fra mænd, når de hører om #MeToo. Flere af dem er fuldkommen vanvittige i forhold til selve emnet. Derfor dette indlæg i et forsøg på at skabe bare en smule nuancering for de mænd, som ikke har forstået budskabet.

Continue reading En bedre forståelse af MeToo-begrebet →

Stort tillykke til Natacha med de 16 i dag

Det er næsten ikke til at tro det, men i dag er det 16 år siden, jeg for første gang sad sammen med din Bedste uden for fødeafdelingen på Holbæk sygehus. Ingen af os måtte være inde til selve fødslen, da det – som for jer alle tre – var kejsersnit. Den fornemmelse man har i kroppen når man går fra frisk fyr på 29 til at få den helt nye rolle, nemlig far, kan bare ikke beskrives. Den skal opleves! Continue reading Stort tillykke til Natacha med de 16 i dag →

Den gode leder

Den gode leder har nogle helt særlige egenskaber. Han eller hun har nogle helt specielle karaktertræk, som dårlige ledere næppe nogensinde lærer. Man kan ikke tale om medfødte egenskaber, og så alligevel…

Continue reading Den gode leder →

DERFOR er sikkerhedsledelse, regler og principper vigtige

God sikkerhed kan mindske uheldets omfang præcis som denne grafik viser, at domino-brikkerne ikke alle behøver at falde!

Sikkerhedsledelse er mere end bare nogle regler…

Der er mange, som ikke helt forstår hvorfor man har nogle ret præcise regler i flere virksomheder til bl.a. håndtering af ulykker og styring af arbejdsgange. De fleste forstår, når de er ude i trafikken, at det røde lys i lyskrydset er vigtigt, fordi vi undgår ulykker når alle respekterer det røde lys. Når det så til gengæld kommer til princippet om det gule lys, så kommer udtrykket ‘taxa-grønt’ i brug.

Continue reading DERFOR er sikkerhedsledelse, regler og principper vigtige →

Anders Matthesen – den anden side

TV2-programmet Anders Matthesen – den anden side, der blev sendt mandag aften, var en stor fornøjelse at se. Dels fordi jeg er stor fan af hans stand-up evner, men også en smule mørk, fordi man aner en mand, som virkelig har været modig med sin kamp mod indre dæmoner. Tvivlen på egen kvalitet, manglende selvtillid m.v. Selvom han er kendt, og elsket af sit publikum, så tør han stå ved, at han i lang tid manglede gnisten og troen på sig selv. Det er sg* sejt!

Continue reading Anders Matthesen – den anden side →

Kransekage – søsteren er mester i at bage dem…

I dag vil jeg gerne smide en stor ros her på bloggen for min søsters kransekage. Her til nytår valgte hun at bage kransekage selv, og det må jeg sige, at vi bestemt ikke fortrød.

Continue reading Kransekage – søsteren er mester i at bage dem… →

Nu er Kalundborg officielt udkantsdanmark

7-Eleven, kædenavnet som DSB-kiosken kørte under, blev lukket ved nytåret. Allerede i starten af december 2017 var nyheden at læse på TV Kalundborgs hjemmeside, og udsigten til, at dette ville påvirke de ældre samt børn som skulle have fornyet buskort var nem at gætte sig til. Ikke desto mindre er det først nu hvor lukningen ER effektueret, at man vil forsøge at løse problemer med bus- og togbilletter

Continue reading Nu er Kalundborg officielt udkantsdanmark →

Velkommen til 2018

På denne årets anden dag, så er det naturligvis håbet, at I alle er kommet godt ind i det nye år. For mit eget vedkommende var det en hyggelig nytårsaften i søsterens og svogerens selskab med besøg af min yngste niece og hendes veninde fra skolehjemmet.

Continue reading Velkommen til 2018 →

Twitter profiler der er falske

I fortsættelse af artiklen Sociale medier – hvad du bør vide om #SoMe jeg skrev 7. december vil jeg i dag lige nævne en ting jeg ikke fik med i artiklen. Der er nemlig Twitter profiler der er falske, og de kan kendes på helt specifikke parametre.

Continue reading Twitter profiler der er falske →

Politisk utroværdige partiledere

Da TV2 for nylig kunne fortælle, at Anders Samuelsen – som partileder for Liberal Alliancescorede lavest hvad angik troværdighed, burde det vække til alvorlig eftertanke her i juleferien. Det må være et alvorligt vink med en vognstang for en leder, når ikke projektet opfattes nær så rosenrødt som Anders Samuelsen gerne selv vil præsentere det…

Continue reading Politisk utroværdige partiledere →

Om at vælge den rigtige printer

Jeg indrømmer, det ikke altid er lige fikst at erkende, når man begår en fejl. Jeg er heller ikke glad for at erkende det, men engang imellem må jeg bekende kulør. Jeg fik nemlig for nylig fat på en HP Deskjet 2630 3-i-1 printer, som kunne både scanne, kopiere og printe. I sig selv en smart ting, men…

Continue reading Om at vælge den rigtige printer →

Den nye tennis-sæson starter snart

Caroline Wozniacki

Billede af Caroline Wozniacki fra Wikipedia

Mens vi her i Danmark er begyndt at glæde os til juleferien, så skal det siges, at den nye tennis-sæson snart starter med New Zealand og Australien. Som faste læsere vil vide, så er jeg stor fan af sporten, og især hvordan det går med vores egen Miss Sunshine, Caroline Wozniacki.

Continue reading Den nye tennis-sæson starter snart →

Når du vil starte en ny blog – del 5

Nu lakker denne mini-serie om at starte en ny blog mod enden, og der er vigtigt indhold som afslutning på mini-serien, for der er nogle ting du skal være opmærksom på, hvis du vil holde tempoet og trafikken oppe…
Continue reading Når du vil starte en ny blog – del 5 →

Når du vil starte en ny blog – del 4

Nu hvor vi har kigget på alle de grundlæggende elementer i at starte en ny blog, så er det på tide, at kigge nærmere på hvordan du kan skabe buzz – få opmærksomhed – omkring din blog. Det handler dagens artikel om.

Continue reading Når du vil starte en ny blog – del 4 →