Ugens fredagsbog var rigtig god

I denne uge var det, efter Chills bog om psykologien bag hacking, en bog af Robin Rinaldi med titlen Mit vilde år, der fangede min opmærksomhed. Det er ikke hver uge, jeg når at læse hele to bøger.
Continue reading Ugens fredagsbog var rigtig god →

Så er sommeren kommet

Det er bare lækkert at nyde solen titter frem, og de varme vinde rammer landet. Man kommer, indrømmet, til at svede som en hest, når man bevæger sig, men hvor er der dog mange dejlige vitaminer og energi i det gode vejr. Vi har fået en del regn i starten af sommeren, så man forstår jo godt de folk, som har valgt at tage sydpå for at få varmere luft under vingerne.
Continue reading Så er sommeren kommet →

Manglende respekt i samfundet starter med os hver især

Jeg blev lettere overrasket i fredags, da jeg kiggede på YouTube. Dels skulle jeg lige følge en video min ældste søn havde lavet på YouTube, og det var såmænd det. Af ren nysgerrighed tjekkede jeg lige hans kusines kanal, og fandt en kommentar fra en kammerat, hvor der kun stod “Gedepik”.

Jeg behøver næppe beskrive, at jeg blev chokeret vel? Hvor lærer børnene den slags henne?
Continue reading Manglende respekt i samfundet starter med os hver især →

Masterchef på TV3

Som faste læsere vil huske, så har jeg jo et løbende projekt med en forberedelse af en ebog om mad. Projektet har jeg kaldt Find Din Indre Chef. Projektet er spændende, fordi jeg løbende henter inspiration til nye vinkler på det at lave mad.
Continue reading Masterchef på TV3 →

Venner konkurrerer ikke – de passer på hinanden

Folk der kender mig, ved, at jeg er en der passer på mine venner. Jeg kan godt lide at viderebringe ting, der kan gavne andre – især hvis det er på et område, hvor jeg ikke selv ønsker at deltage. Det kunne være konkurrencer, men det kunne mindst lige så godt være et jobopslag, som passer langt bedre til en person i mit netværk, frem for, at jeg alligevel ikke ville få jobbet ved selv at sende en ansøgning.
Continue reading Venner konkurrerer ikke – de passer på hinanden →

Om at glæde sig

Jeg kan virkelig mærke energien, spændingen og entusiasmen i forhold til at få svar på spørgsmålet om adgangen til BA’en i International virksomhedskommunikation med engelskSDU i Slagelse. Svaret er vi nok mange, der er spændte på. 140+ faktisk, for der skulle være 143 pladser ifølge optagelse.dk
Continue reading Om at glæde sig →

Theresa May – ny premierminister i England onsdag

Jeg skrev i går en artikel på min engelske blog om politik med titlen Theresa May – No Bullshit There… Du kan læse artiklen ved at klikke på titlen.
Continue reading Theresa May – ny premierminister i England onsdag →

Uber-chaufførernes anke

Vi lever i et retssamfund, og tak for det. Det er fuldkommen i orden, at Uber-chaufførerne vælger at anke dommen, der faldt i fredags. Vi får at se hvad Landsretten vil sige, når sagen kommer for deres bord.
Continue reading Uber-chaufførernes anke →

Sjove ting man kan finde på at gøre på en søndag

I dag oplevede jeg en sjov ting med sådan en hvid plasticpalet, som efterhånden var godt slidt. Den har været vasket i opvaskemaskine gennem flere år, og pludselig kom jeg til at tænke på de gange hvor vores mor rengjorde de gamle smedejernspander (de store røde modeller). De havde en tendens til at få mørke belægninger, og med jævne mellemrum fik de den helt store tur – og blev spejlblanke.

Det måtte kunne bruges i dette tilfælde, tænkte jeg.
Continue reading Sjove ting man kan finde på at gøre på en søndag →

Bryd aldrig andres copyright!

Jeg bliver så sur, når jeg opdager, at andre anonymt lukrerer på ens artikler. Her til formiddag skulle jeg søge efter informationer om et konkret projekt, jeg medvirkede til for en del år siden, og i den forbindelse stødte jeg på tekster, der uden tvivl lignede noget jeg havde skrevet – blot med en anden brugers navn… Samme boganmeldelser af de samme bøger i den samme rækkefølge – dog i enkelte tilfælde udgivet et par dage senere. Det lugtede rigtig ubehageligt at tænke sig, at nogen har gjort dette mellem 2009-2011 UDEN at jeg har nået at opdage det.
Continue reading Bryd aldrig andres copyright! →