Foråret er på vej siger kalenderen…

Når vi når marts måned, så siger kalenderen, at foråret er på vej. Sidst på måneden skal vi igen sætte urene en time frem, ligesom vi tager havemøblerne frem.

Det går lidt trægt med tankerne om at fjerne sommer-/vintertid. Det vidste alle, for når 27 lande skal blive enige i EU, så er det bestemt ikke nogen nem opgave.

Vil vi fremtidssikre vores samfund?

Vi skal turde stille de svære spørgsmål, hvis vi vil fremtidssikre vores samfund.

Der er brug for HANDLING på mange områder, herunder fx klima/miljø, trivsel, uddannelser/forskning. Man kan altid finde en politiker, som vil tale om ambitioner, men når man efterprøver de fine intentioner, så bliver det ved snakken.

Det er SÅ demotiverende, når man aldrig når forbi snakken til samtalen om handling og implementering. “Jamen vi har skam fokus på” – nope, det har I så ikke, og det er derfor vi igen er utilfredse. Så får man gerne snakken om corona, et valg, regeringsforhandlinger m.v. Heraf kan man forstå, at politikerne er meget binære. Enten kan de lave noget, eller også kan de ikke lave noget. Alt stopper, hvis der er corona eller regeringsforhandlinger… Come on, vi er klogere end regeringen tror – de er gennemskuet! 🙂

Handling handler om det lange og seje træk!

Handling fokuserer sjældent på samtaler, mens der arbejdes. Det er først, når resultaterne er i hus, at man har tid til store overskrifter i medierne. HVIS politikere og samarbejdspartnere havde fokus på opgaven, for igen når man aldrig sine mål, når man får lov til at blive ved snakken…

Jeg må blankt erkende, at jeg tager en pause fra politik i øjeblikket. Jeg bliver så træt af alt det spin og teateret omkring forhandlinger. Man FOREGIVER at kæmpe for sine mærkesager, men i virkeligheden handler det kun om selv-promovering og stemme-maksimering. Det handler om alt andet end de resultater, man skulle tro, man ville fokusere på.

Så vil jeg hellere nyde foråret, og se så meget andet, for jeg gider ikke skuespillet. Når selv jeg er blevet SÅ træt, så kan jeg kun gætte på mange flere er endnu mere trætte af det dårlige skuespil.

Fortsat god aften herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.