Fantastisk at få ny læring – vi kan altid blive endnu klogere

Da jeg i slutningen af marts beskrev min glæde ved PowerShell, kunne folk, der kender mig formentlig mærke min entusiasme. Det er SÅ fedt at få ny læring, og hvis vi er åbne for det, kan det fortsætte hele livet. Jeg er kæmpe fan af ny viden. Jeg er endnu større fan af ny viden, der aldrig stopper.

Der er mange, der TALER om at lære nyt. Der er færre, der mener det. 🙂

Det er så nemt, at SIGE man er åben for ny viden, men er vi det, når det kommer til stykket?

Alt afhænger af vores mindset

Det afhænger alt sammen af vores mindset. Når man, som jeg, tror på, at Positiv Mental Indstilling (PMI) gør hele forskellen, så er det SÅ livgivende, at man finder ud af både hvad man kan genbruge, men mindst lige så meget, hvordan man kan udvikle sin eksisterende viden med nye funktioner.

Det gælder ikke kun inden for IT. Det gælder på alle livets områder.

Coronanedlukningen har bl.a. budt på en lærerig serie af lives på Instagram hvor sexolog og parterapeut Maj Wismann har bidraget med først daglige og senere ugentlige hyggestunder. Her får lytterne mulighed for, at suge viden fra hendes mange år som parterapeut – samt stille spørgsmål undervejs i kommentarfeltet. Alle kan lære mere om parforhold og mange af de udfordringer, som alle har oplevet under denne corona-nedlukning. Hvis du ikke har fulgt med, kan du genfinde hendes lives på YouTube.

Som politisk nørd blev jeg også rigtig glad, da jeg fandt serien om Radikale Venstres historie fra MF’eren Samira Nawa (R). Hun kalder sin podcast for En radikal fortælling, og hun har sat det spændende mål for serien, at fortælle historien om partiet via samtaler. Det gør en århundredlang historie langt mere spændende for os, der ikke fik dette med i historieundervisningen i skolen.

Hvis ikke du har fulgt med på disse to kanaler til mere viden, så vil jeg da varmt anbefale dig at kaste et blik begge steder, nu hvor weekenden sænker sig over os.

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.