Sommertid i nat – sidste søndag i marts

Her lige før den store sæson for aprilsnar (den 1. april), så er det værd, at glæde sig over, at vi i nat overgår til sommertid. Det er altid en smuk tanke, når vi nærmer os sommertiden – i hvert fald for dem iblandt os, som trives med varme…

Jeg husker tydeligt de sædvanlige diskussioner om urene skulle stilles frem eller tilbage om aftenen før man gik i seng eller først næste dag. Spild af tid, hvis du spørger mig som voksen. Gør dog for pokker hvad der passer jer bedst, og lad være med at diskutere det til hudløshed.

Da jeg som voksen blev klogere på parforholdets mysterier, så er der SÅ mange ting, som virker uendeligt ligegyldige i bagklogskabens klare lys. Men der er stor læring i hvorfor nogle ting kan trigge os. Klart at diskussionen om sommer- eller vintertid ikke kan hidse dig særlig meget op, hvis du forbinder det med gentagelser til hudløshed som barn. Jeg er godt klar over, vi alle opfatter disse ting forskelligt. Det som er opslidende for den ene part er ‘bare’ en diskussion for en anden.

Det er måske også derfor vi har så mange parforholdsproblemer i dette land. Vi fluekn*pper om det ligegyldige, og når aldrig de vigtige samtaler med hinanden. 🙂

Uanset hvad, så omstiller både computer og mobiltelefonen automatisk, så det burde næppe blive noget større issue.

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.