Godt nyt: sæson 28 af Politijagt er online

Faste læsere af denne blog vil måske huske, at jeg er vild med True Crime genren. Derfor blev jeg også glad for at høre, at Discovery+ nu havde frigivet de første episoder af sæson 28 af Politijagt.

Det er tankevækkende, at se hvor mange vanvidsbilister der er derude på vejene. Leasingselskaberne må være ved at blive drevet til vanvid af folk, som misbruger en leaset bil, og dermed bevidst udsætter dem for tab. Det er bare SLET ikke i orden!

Når flere af dem så endvidere kører for stærkt enten uden kørekort eller påvirket af stoffer eller alkohol, så går det jo helt galt. Der er simpelthen nogle mennesker, der er helt uden for pædagogisk rækkevidde.

Ny serie på vej: Lima

Der er en ny serie på vej, som hedder Lima. Du kan se en trailer for serien herfra: https://www.discoveryplus.com/dk/video/lima-indsatsledere-i-aktion/lima-indsatsledere-i-aktion-trailer

Så den gode nyhed er dermed, at foråret er sikret, når det gælder gode serier. 🙂

Man skal ALTID efterkomme myndighedernes ordrer

Det som irriterer mig mest er, når folk ikke stopper, når de skal. I det ene tilfælde kan man se, at en mand, påvirket af amfetamin, kører VOLDSOMT stærkt på sin motorcykel, og det som kunne være stoppet ved en almindelig kontrol endte med seks måneders fængsel. Det er dels spild af ressourcer, men sandelig også helt tosset, at sætte andres liv i fare…

Det er SÅ vigtigt at fortælle sine børn om reglen, at ALLE skal efterkomme myndighedernes ordrer. Sådan er det. Vil man klage over behandlingen, sker det efterfølgende på skrift – ALDRIG ved selv at tage sagen i egen hånd. Hvis dén sandhed kunne synke ind, så ville meget politiarbejde kunne spares, så de kunne bruge tiden på vigtigere ting. Der er så meget andet, som må vige bare fordi folk ikke har lært at gebærde sig ordentligt i trafikken.

Fortsat god weekend herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.