Først til verdens ende på TV2

Den nye sæson af Først til verdens ende er en virkelig positiv oplevelse. Vi oplever som seere af serien en fantastisk gæstfrihed over for flere af parrene undervejs.

Jeg er bange for, det går hen over hovedet på mange danskere. De ser det kun som ren underholdning.

Vi var også et gæstfrit og åbent land engang

Før populismen satte ind i dansk politik var vi også langt mere åbne som nation. Nu er det så slemt, at det også sætter sig på turismen – og de ansvarlige benægter realiteterne. Det er jo aldrig den hadefulde og fordomsfulde som har et problem, vel?

Det er nemlig blevet sådan, at når du eller jeg fremkommer med en observation, som visse mennesker ikke bryder sig om, så får vi klar besked. Så åbne er man nemlig her i landet, at den der ikke forstår at tie på rette sted, skal slås ned verbalt. Det er et sygt samfund, og det er ikke til at holde ud, for jeg er et meget positivt menneske, som meget gerne vil blive klogere på mine medmennesker.

MEN jeg har bestemt ikke lyst til at acceptere en holdning til omverdenen der er som den vi ser hos højredrejede partier, som har fordrejet en stor del af det politiske, så vi i dag nærmest skal diskutere problemer hele tiden. Hvorfor ikke diskutere muligheder, og hvordan vi forandrer udfordringer til nye chancer for succes?

Positiv forandring kommer ikke af sig selv

Den positive forandring kommer ikke af sig selv. Den kommer KUN hvis vi hver især beslutter os for, at kalde hadet for det, som det er. Når vi stopper den negative tone, og skaber en ny og mere positiv stemning, så kan vi – bid for bid – skabe den nødvendige forandring.

Rigtig god søndag – og god kampdag til alle der skal ud og fejre 1. maj i dag. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.