Medinas historie på Discovery+

Faste læsere kan måske huske, at jeg først ret sent erkendte kvaliteten i Medinas musik. Det skrev jeg om her på bloggen i 2014.

Da Discovery+ annoncerede, at de ville bringe hendes historie, må jeg indrømme, at jeg gerne ville se denne serie. Mest fordi jeg var nysgerrig, da hun i flere år ikke havde udgivet ret meget, og i hvert fald ikke noget, jeg var faldet over.

Stalking skal tages alvorligt

Jeg er så ked af det på hendes vegne, når jeg hører hun også har oplevet stalking. ABBAs ene kvindelige forsanger, Agnetha, blev også hæmmet i sin frihed af den persontype. Det er SÅ ubehageligt og grænseoverskridende.

Kombinationen af negative og sensationslystne medier og så folk, der jagter hende er mere end mange kunne bære. Medina er bare SÅ stærk, når hun står frem, så der kan komme opmærksomhed på emnet.

Vi burde være taknemmelige for kreative sjæle

Vi burde alle være taknemmelige over, at kreative sjæle giver os deres energi gennem musikken. Det er da en kæmpe gave, at mennesker gider bruge tid på, at skabe glæde gennem kombinationen af toner, der kan give os krydderi enten på radioen eller til fester…

Det er en sørgelig sag, at visse tastaturkrigere og smålige anmeldere har gjort det til deres yndlingsmission at trashe andre. Hvorfor kunne man ikke i stedet vælge, at skrive og fokusere på alt det gode? En særlig aversion hos mig er anmeldelser skrevet af Treo fra Ekstra Bladet. Den mand har tydeligvis gjort det til en levevej at skrive så grimt om andre som muligt. Jeg forstår ganske enkelt ikke, at nogen vil give ham spalteplads – og da slet ikke, hvis nogen gider betale ham for, at levere den slags.

Jeg har intet imod, at folk kan være kritiske. Nogle gange ligger der læring i kritik, hvis bare den er formuleret konstruktivt. Det som gør kritik værdiløs er, når afsenderen skal hovere gennem sine ord. Det er værdiløst, og især fordi det ofte enten fremstår arrogant eller gammelklogt. Det kan man bare ikke holde ud at høre på i længden, vel?

Derfor: hvis ikke du har set serien, så skulle du tjekke den ud. Rigtig god fornøjelse. 🙂

God forlænget weekend til alle.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.