Så er der snart påskeferie

Når arbejdsdagen er overstået, så er der ti fridage forude. Det var jeg inde på, da jeg skrev den første artikel denne måned, nemlig Så starter årets fjerde måned.

Jeg er glad for mit job, og rigtig glad for mine kolleger. Så det er bestemt ikke for at slippe væk fra noget, at jeg glæder mig. Jeg glæder mig simpelthen fordi jeg har nogle projekter, jeg ser frem til. Det skrev jeg også om i månedens første artikel…

Brevstemme mandag?

Jeg overvejer at brevstemme mandag til den kommende folkeafstemning. Jeg vil gerne have gjort dette i god tid for at slippe for køen ved valgstedet. Tidligere, da vi havde kommunal- og regionsrådsvalg i 2021, var det på grund af corona. Nu er det sådan set bare for, at få det klaret…

49 på torsdag

Jeg kan ikke løbe fra min fødselsattest. På torsdag tager jeg hul på det sidste år i 40’erne. Det er altid spændende, når man nærmer sig en milepæl. For nogle er alder kun et tal, og for mig er det et spørgsmål om indstilling til livet. Den dag vi begynder at føle os ‘gamle’, så bliver vi gamle. Det må aldrig ske, og her må jeg virkelig takke mine store børn for, at de altid holder mig til ilden. Jeg elsker udfordringer, og det er dejligt, at opleve, de gradvist går fra at være i barn-forælder rollen over til, at stille modne spørgsmål, når livet driller. 🙂

Det er hjerteblod for mig, at vores børn med tiden skal udvikle sig til selvstændige voksne. En stor del af dette er også, at de får lov til at udfordre os, også selvom der engang imellem er situationer, hvor vi er uenige. Da min søster og jeg var børn var der ikke samme respekt for det at tænke anderledes. Det blev hurtigt sablet ned med ord som ‘realiteter’ og ‘når I bliver gamle’ – alt dette blev lagt på hylden, da jeg selv fik børn med deres mor, for det kan ikke bruges til noget som helst!

Nye tider kræver nye løsninger

Vores børn skal aldrig begrænses af egne paradigmer. Tværtimod kræver nye tider nye løsninger, og det er vores pligt at holde os unge med de unge ved, at acceptere, at der findes flere måder at gøre tingene på.

Med de ord vil jeg nu slutte af med ønsket om en rigtig god weekend til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.