Sommer på vej – Xfactor finale-weekend

Det er ganske rart med et par gode forårsdage. Det giver energi, og sparker lidt ekstra motivation på ens morgenstund, når solen viser sine stråler ind af vinduet. Selvom jeg normalt er b-menneske, så kan jeg godt vågne tidligt, når solen står tidligere op. Det er en rar fornemmelse, når man vågner før vækkeuret. Og modsat for et par uger siden, så er det VIRKELIG begyndt at blive rigtig forår. 🙂

Jeg tror mange har det på samme måde. Selvom en del af samfundet stadig er delvis lukket, så begynder man at fornemme forårsstemningen er ved at indfinde sig. Et rigtig godt oplæg til en god sommer… 🙂

Hvis ikke du skrev mit indlæg fra i søndags, så vil jeg godt anbefale, at du i denne weekend, hvis vi får regn som lovet, får kastet et blik på dokumentaren om Michelle Obama på Netflix. Den er bestemt værd at kigge på, og det er den slags tv, jeg rigtig godt kan lide.

Genåbnet bibliotek – glæder mig

I morgen har jeg tænkt mig, at besøge mit bibliotek i Gørlev, der hvor jeg tidligere har arbejdet. Dels for at hilse på personalet, men sandelig også for at få nogle af de reserverede bøger. De forsvandt fra netoversigten, men jeg påregner, at de stadig er der, da vi blev lovet en uges frist i tidligere indlæg på deres hjemmeside. Nu får vi se.

Alene tanken om at gense bøger på en reol udover dem jeg har på eget domicil kan i hvert fald godt vække en vis glæde.

Xfactor finale-weekend

Jeg er rigtig glad for, at jeg ramte plet med tre af de fire navne som nu er i semifinalen. Helt fra starten håbede jeg naturligvis, at Emil Wismann ville vinde. Han er, som de fleste efterhånden ved, søn af min favoritsexolog, nemlig websexologen Maj Wismann.

Mathilde og Ilona er også rigtig dygtige, og det er et stærkt felt der er klar til finalen i år. Jeg erkender blankt, at jeg ikke har fulgt Xfactor længe, men der skete noget, da TV2 overtog denne udsendelse – og selv coronakrisen kunne ikke slå entusiasmen ud. Alle har glædet sig til det klimaks vi nu oplever i aften og i morgen.

Hvad er dine/jeres planer for din/jeres weekend?

Alle læserne ønskes en rigtig god weekend herfra. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.