Så starter årets fjerde måned

Det er altid en dejlig ting, når vi begynder på april måned. Så ved vi, at sommeren er godt på vej.

Det er en måned med flere fødselsdage i familien. Næstældste nieces kæreste, Patrich, fylder 27 den 5., jeg fylder 49 den 14., og sidst men bestemt ikke mindst, har både den yngste søn, Christopher, og nevøens kæreste, Sabine, fødselsdag den 19. 🙂

Det bliver en god måned, for jeg har bestilt både en flex- og to feriedage, så der er dømt fri mellem palmesøndag (søndag den 10.) og 2. påskedag (mandag den 18.). Selvom man godt kan være rigtig glad for sit job, og sine kolleger, så er det også rart at se frem til en mini-ferie.

To spændende projekter i ferien

Jeg har to projekter i ferien. Den ene er en fuldt opladet telefon, en drikkedunk, og gåture rundt i lokalområdet. Jeg har flere ting, jeg gerne vil tjekke ud, og da jeg efterhånden har boet 11 år her i Kalundborg, synes jeg det er på tide, at tage på et par små udflugter. Det kommer der formentlig mere om på Instagram… 🙂

Det andet projekt er, at gå i gang med skrivning af en ting, som jeg har overvejet længe, og talt med en god veninde om for snart et halvt år siden. Jeg har ikke haft tiden til at starte manuskriptet, så det bliver lidt sjovt at rode med på dage, hvor vejret måske forstyrrer første projekt. Jeg vil ikke sige mere om projektet p.t., men tør godt love, at det bliver interessant at se, når det endelige resultat er klar.

Jeg elsker teasere, for det forpligter ligesom til at komme i omdrejninger, når man først har sagt det højt. Så er det ligesom ude i det virkelige liv, og så er der jo kun at bruge det momentum, som det giver.

Pas på nyhederne i dag – aprilsnar i vente

Traditionen tro, så er 1. april også dagen, hvor der kastes en aprilsnar ud i æteren. Vær på vagt, når du ser nyhederne. Jeg har tidligere skrevet om emnet aprilsnar her på bloggen. De artikler kan du læse ved at klikke på linket, der vil åbne i et nyt vindue, hvis ikke du allerede har læst dem.

Rigtig god dag herfra til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.