Tillykke til søsteren og svogeren med deres ni års bryllupsdag

Herfra skal der lyde et stort tillykke til søsteren og svogeren med deres ni års bryllupsdag i dag. Så er der kun 3½ år til kobberet. 🙂

Wikipedia kan man om denne dag læse:

I tysk sammenhæng kaldes 9. november undertiden Schicksalstag (dansk: Skæbnedag), da der på denne dag er faldet en række begivenheder, som indebar radikale vendepunkter og cæsurer i tysk historie. Udtrykket er først for alvor kommet i anvendelse, efter at Berlinmuren også var faldet på denne dag.

Kilde: Wikipedia

Faste læsere af denne blog vil vide, at jeg er lidt af en historienørd. Jeg kan godt lide at dykke ned i de sammenhænge der er mellem datoer. Man lærer ALTID noget nyt, når man er nysgerrig…

En uge til valgdagen her i landet

Her i landet er der i dag præcis en uge til der kan stemmes til kommunal- og regionsrådsvalget, som jeg forleden causerede lidt over ovre på den politiske blog.

Som jeg skrev den 7. oktober her på bloggen, så har jeg brevstemt for længe siden. Dels for at undgå længere kø ved afstemningsstedet, og så fordi jeg gættede på, at efteråret og den kommende vinter kunne gøre, at antallet af coronasmittede kunne stige. Så hellere have overstået processen, gjort sin borgerpligt, og nyde resultaterne, når disse begynder at løbe ind…

100 år siden Albert Einstein fik nobelpris i fysik

Når man kigger lidt videre på Wikipedias artikel, så er det i dag 100 år siden, at Albert Einstein fik nobelprisen i fysik for sit arbejde om fotoelektrisk effekt.

Videnskab og forskning ER et yderst vigtigt område på alle niveauer. Det er gennem ny viden, at vi kan komme videre, og finde løsninger på de problemer, vi alle står over for. Det gælder på alt fra klima til IT, fra børnepasning til ældrepleje. De humanistiske forskningsområder bliver nogle gange talt ned af de mere matematiske retninger, men her burde vi erkende, at i det 21. århundrede er der brug for alle typer forskning.

Rigtig god dag til alle denne blogs læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.