Tillykke til Lasse med de 18

Hold da helt fest hvor er tiden gået stærkt. Tænk sig det nu er 18 år siden vi fik besked om dårlig hjertelyd, og at nu skulle det gå stærkt. Dine to ældre søskende, som overnattede hos henholdsvis bedsteforældre på hver sin side af jeres forældre… Din bedstemor der serverede en skarp whisky osv. Historier er der masser af. Det har været en begivenhedsrig omgang allerede – og man kan vist roligt forudsige, at du giver den gas gennem livet. 🙂

Nyd dagen. Nu er du jo en myndig herre, og kan deltage ved næste folketings-, byråds-, regionsråds- eller EU-parlamentsvalg. Uanset ens politiske interesse, så er myndighedsstatussen vigtig. Det er nu du har lov til helt suverænt at bestemme ALT. Frihed under ansvar.

Brug det fornuftigt. Stort tillykke på dagen.

PS: Tak for sidst – også til din storesøster, Mette, og hendes forlovede, Alex, for at lægge lejlighed til en hyggestund med en stor del af familien i aftes. Det er altid hyggeligt, at se dit glade væsen. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Familie, fødselsdag og tagget , , . Bogmærk permalinket.