Stort tillykke til Christopher med de 14

Så runder yngste søn, Christopher, de 14 i dag. Jeg har sagt det før, men det er nu stadig en sjov historie, for ex-konen var ganske nervøs for 14 år og fem dage siden. Tanken om, at der skulle være fælles fødselsdag for far og søn huede hende bestemt ikke. 🙂

Jeg har længe haft den holdning, at for os voksne er alder kun et tal. Som barn var det vigtige milepæle, men når man først er blevet voksen, så er det blot endnu en fødselsdag i rækken.

Christopher er en glad fyr, som nyder sit eget gode selskab. Jeg genkender så mange egenskaber, jeg selv havde som barn – og det giver mig en vis ro i sindet, at han tør stå fast ved dels når han har lyst til bare at være sig selv, men også, at han er åben, når han mødes med den fornødne respekt for at være præcis som han er.

I vores moderne tidsalder kalder vi denne egenskab for at være introvert. Man elsker etiketter på folk, men hvorfor mon? Er vi bange for, at andre tør vedkende sig behovet for, at lade op i egen boble? Det generer jo ikke andre, så man kan godt undre sig over denne undren…

Anyways, herfra skal lyde et kæmpe tillykke med håbet om, at du får en rigtig god dag.

Der skal også lyde et varmt ønske om en rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.