Stort tillykke til min yngste niece, Linea, med de 18 i dag

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et stort tillykke til min yngste niece, Linea, med de 18 i dag. Så kom dagen, hvor du bliver voksen. Selv kan bestemme, selv kan skrive under og sidst men ikke mindst kan stemme ved næste folketingsvalg.

Det er en del år siden jeg selv stod i samme situation. 27 år siden faktisk, og ja, jeg ved godt, at de grå hår kom tidligt. Der var engang…. Sådan starter alle gode eventyr. 🙂

Nu starter DIT eventyr her i livet. Du er allerede godt i gang, og det er altid rart at følge med, og kunne hjælpe hvor man kan. En spændende udflugt at kunne viderebringe gode råd på de områder, hvor vi andre kan bidrage med viden, og samtidig er det også vores ansvar at give jer alle lov til selv at danne jer jeres egne erfaringer.

Nu sluttede en cirkel. Alle søsterens børn er nu myndige, og nu er det mine egne som langsomt går den vej. Både en løsrivelse, og samtidig en kæmpe velsignelse, at I nu får mulighed for at vise, hvordan I vil løse de opgaver der ligger foran jer.

Stort tillykke – og rigtig god dag herfra, også til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.