På søndag starter Date mig nøgen på dansk…

Faste læsere af denne blog vil huske, at jeg har nævnt, hvordan Date mig nøgen overraskede ungerne, der – som bekendt – er teenagere i alderen 13-17. Den engelske udgave har navnet Naked Attraction, og bestyres af Anna Richardson. Den danske udgave får Ibi Makienok som vært, og det lover godt for konceptet.

Jeg synes det er positivt, at TV2 – denne gang konkret TV2 Zulu – godt tør tage imod udenlandske koncepter, hvorimod andre kanaler enten nøjes med at genudsende. En dansk version er et godt sats, og Ibi har lavet en hel del sjove programmer gennem årene.

Senest husker jeg et program, hvor to mennesker fik en kuffert med 100.000 som de fik til opgave at gemme i løbet af en time. Derefter ville de blive taget til fange, og nogle trænede efterforskere ville herefter bruge de næste 30 timer på, at finde pengene. Hvis ikke de kunne finde dem, så var pengene vundet. Hvis de fandt pengene, fik deltagerne intet.

Der var da et par stykker, som kunne forvirre efterforskerne, og det var super spændende.

Ibi forstår at underholde på den gode og nærværende måde, så jeg vil da absolut anbefale, at du også kigger med på søndag.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i tv-programmer og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.