Stor respekt for Hillary Clinton

I disse coronatider har jeg lejlighedsvis nydt andre programmer end nyheder. Nyhederne indeholder jo alligevel de samme gentagelser, og man kan nu engang ikke koge ret meget suppe på udkogte ben, der har været kogt suppe på i timevis, for ikke at sige ugevis, vel? 🙂

I den forbindelse var der i nat en dokumentar fra i år med titlen Hillary, som fortalte historien om Bill og Hillary Clinton fra en ny – og opdateret – vinkel.

“Alting ville være nemmere hvis ikke de elskede hinanden”

Det var SÅ sande ord. Der er SÅ mange ting, som senere blev anderledes for det amerikanske samfund, fordi Hillary tilgav sin mand, Bill Clinton, ifm utroskaben med den daværende Hvide Hus-praktikant Monica Lewinsky.

Modent at Bill erkender sin dumhed

Det var SÅ livsbekræftende at høre, at Bill Clinton i dag godt kan se, hvor stor påvirkning alt dette har haft mediemæssigt ift Monica Lewinsky. Hun har virkelig måtte kæmpe mod alle odds, fordi pressen på så mange måder har jagtet sensationerne.

Jeg har kæmpe respekt for, at Hillary valgte at tage terapi-vejen sammen med Bill. Det må have været svært. Særligt fordi næsten alle øjne var fast fokuserede på, hvordan hun kunne lade sig ydmyge SÅ offentligt af sin mand, mens han var præsident…

Det amerikanske valg bliver SÅ vigtigt i år!

Det amerikanske valg bliver så vigtigt i år. De fire år med Donald Trump har været ved at drive international politik til vanvid på så mange måder. De fleste iblandt os håber naturligvis, at demokraten Joe Biden vinder, så Trump ikke får en anden periode, og det er næsten ikke til at forstå, hvor meget der kunne ske, hvis den politiske bølle får sig en ‘second term’…

God dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.