Læring fra Landmand søger kærlighed

Billede fra Landmand søger kærlighed 2016 på TV2Programmet Landmand søger kærlighedTV2 har den altid smilende Lene Beier som studievært, og det er virkelig et program, hvor vi får et unikt indblik i kærlighedslivet fra en branche kun få iblandt os kender. I går blev der sagt noget meget hjerteskærende fra en af deltagerne, Katja, der blev vraget, og sendt hjem i genudsendelsen i går.Hun nævnte, at hun tit havde været ude for, at blive kaldt for ‘den gode kammerat’… Hun ønskede mere.

Jeg tror det er en fornemmelse mange af os kender. Det er i hvert fald noget positive mennesker kender, for sætningen bruges mest af folk, som ikke vil såre andre – og alligevel ender den med at såre mere end tiltænkt. Ingen forventer, at det kan være sårende at blive beskrevet som den bror eller søster de aldrig har haft, vel? Det skulle da være en kompliment, tror mange.

Man hører det samme når gode venner overvejer at gå videre end venskabet. Nej, de vil ikke miste venskabet. Hvem siger, at de mister venskabet, bare fordi de undersøger muligheden? Der findes eksempler på, at folk har haft succes med at bevæge sig forbi denne imaginære grænse.

Kunne det tænkes, at vi i vores tv-styrede verden har glemt hvad det egentlig vil sige at være kærester? Tænk hvis nu han eller hun som DU har et godt venskab med til trods for dine særheder, faktisk også viste sig, at være en langt mere interessant partner end en fremmed du møder på din næste druktur i byen?

Se, det er dét perspektiv jeg også tager udgangspunkt i da jeg udgav Kend din kæreste. Hvis ikke du har læst denne e-bog, så bør du gøre det. Du kan hente en gratis Light-udgave før du køber e-bogen herfra: http://blunck.dk/love-ebog/

Rigtig god uge herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.