2 kommentarer

 1. Johannes

  Og igen i år er butikkerne klar med julepynt, juleslik og -kager og hvad de ellers kan tjene penge på her i juletiden.
  3 måneder før er måske lige tidligt nok, men jeg er ærligt talt stor fan af julen, så det gør mig ikke så meget.

  Jeg kommer i øvrigt til at følge din julekalender igen i år!

  • Tusind tak for din kommentar, Johannes.
   Jeg bliver så glad for, at du vil følge med på julekalenderen. Det giver kæmpe inspiration. Af hjertet tak.
   Jeg er helt enig. Da jeg for et par uger siden så en Instagram-bruger dele et billede af ris à l’amanden fra Arla, blev jeg forbavset. Det er lige tidlig nok, når man knap var begyndt på september måned…
   Jeg synes også der er mange hyggelige dele i julen. Jeg har så ikke selv gjort mig i det siden vores mor gik bort, men det skyldes mere, at børnene gerne vil være sammen med deres mor og hendes gren af familien, og derfor må jeg nøjes med at sprede hyggestemning på Julekalenderen for alle.
   Rigtig god dag herfra – og tak for din feedback. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.