Tre måneder til juleaften

Nu hvor vi vist roligt kan blive enige om, at sommeren er ovre, så kan vi lige så stille begynde at se frem imod årets afslutning – og på den vej ligger juleaften som bekendt før nytårsaften.

Det er ingen hemmelighed, at jeg i flere år har lavet Julekalenderen for alle. Hvordan formatet bliver i år har jeg ikke lagt mig helt fast på, men jeg har et par kreative ideer i tankerne… 🙂

I 2018 var jeg først færdig midt i november, så i det perspektiv er det ikke for sent at nå endnu.

Der er sket en del i år. I marts blev familien begavet med, at Julie og Patrich fik en søn, og i maj fik Mette og Daniel en datter. Familien vokser, og nu ser vi hvornår Lasse og Linea kommer på banen.

Spøg til side. Det haster ikke. Folk skal gøre tingene i det tempo, der passer dem bedst. Det skal vi andre slet ikke blande os i. 🙂

Dog kan vi under alle omstændigheder ikke lyve os fra, at der nu er 98 dage tilbage af året. Så skal vi til at skrive 2020 – året hvor amerikanerne forhåbentlig giver Donald Trump et kæmpe los i rumpetten, så Amerika igen kan blive den supermagt den har været i forhold til at gå forrest i demokrati etc.

Fortsat god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Comments

 1. Og igen i år er butikkerne klar med julepynt, juleslik og -kager og hvad de ellers kan tjene penge på her i juletiden.
  3 måneder før er måske lige tidligt nok, men jeg er ærligt talt stor fan af julen, så det gør mig ikke så meget.

  Jeg kommer i øvrigt til at følge din julekalender igen i år!

  1. Tusind tak for din kommentar, Johannes.
   Jeg bliver så glad for, at du vil følge med på julekalenderen. Det giver kæmpe inspiration. Af hjertet tak.
   Jeg er helt enig. Da jeg for et par uger siden så en Instagram-bruger dele et billede af ris à l’amanden fra Arla, blev jeg forbavset. Det er lige tidlig nok, når man knap var begyndt på september måned…
   Jeg synes også der er mange hyggelige dele i julen. Jeg har så ikke selv gjort mig i det siden vores mor gik bort, men det skyldes mere, at børnene gerne vil være sammen med deres mor og hendes gren af familien, og derfor må jeg nøjes med at sprede hyggestemning på Julekalenderen for alle.
   Rigtig god dag herfra – og tak for din feedback. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.