sony xperia Android 5.0.2 

så fik vi den. vi har længe ventet på Sonys opdatering Lollipop. Da jeg fik den var jeg overesket. Android 5.0 er virkelig en fed opdatering som føles glat og dejlig. MEN jeg oplever også at min Sony Xperia Z3 compact bruger rigtig meget strøm. vi taler ikke meget men ultra meget. jeg kan lade den om morgenen og så er den død kl 17. Det er en kæmpe fejl i 5.0.2 og vi vil selfølgelig også se den rettet i 5.1 der er faktisk rigtig mange fejl der skal rettes. men når det er gjordt bliver det fedt.

jeg frygter lidt hvordan z z1 og z1c kommer til at bruge strøm hvis sony giver dem 5.0.2 men glæder mig til opdateringen. for nu kan jeg kun råde jer til ikke at opdatere indtil sony er klar med 5.1. i kan følger op på xperiablog eller i kan vente til jeg skriver det. 

Så er vi snart klar til Android 5.0 Lollipop

Nu har vi ventet længe nok. Den nye opdatering 5.0 Lollipop er på trapperne fortæller xperiablog. Den indonesiske Sony del har nu sagt at vi i næste uge vil begynde at få opdateringen.

Z3Compact_5

Som skrevet i tideliger så vil os med Sony Xperia Z3 og Z3 Compact få den først. Jeg har stor forventning til Lollipop. Men skulle det gå hen og blive noget lort så er jeg open for at lave et opslag om at nedgredere til 4.4.4 igen men kun hvis det bliver noget lort.

Sony har stadig ikke sagt noget om andre sony enheder, som ikke er en del af z-serien. Jeg vil blive meget skuffet hvis de ikke opdatere 2014 modellerene som ikke er en del af Z-serien.

Nexus6-Press-01-970-80

Når vi så endelig har fået opdateringen så skal vi ikke vente længe før der kommer endu en til. Google Nexus har allerede fået Android 5.1, som kommer med en masse revolutionerende ting. Android har altid været plaget af virus og sikkerhedsbegrænset systemer. Men det skal være slut for det lægger google rigtigt meget vægt på at det bliver et sikkert system. Jeg ser frem til det.

Sony xperia Android 5.0 Lollipop

sony skrev i slutningen af 2014 at de vil opdatere hele Xperia Z serien til 5.0 det var en god nyhed for alle der har Xperia Z da den er på kanten til ikke at blive opdateret mere.

Jeg personligt har en Z3c og går og venter på at Sony ruller opdateringen ud. De har sagt at de vil starten med Xperia Z3 og Z3c og Z2. Derefter vil de færdiggøre opdateringen til resten af Z serien.

Hvis man ser på de andre mærker af android smartphones så kan man se at Sony er meget sent ude med deres opdatering. Til et Sony event sagde de “vi vil så vidt det er muligt opdatere Z3 og Z2 i slutningen af Februar” Det er Marts nu og vi har stadig ikke set opdateringen.

Jeg ved at Sony Xperia Z Ultra Google edition har fået 5.0 som den eneste enhed fra Sony.

Jeg gætter på vi først ser opdateringen når de officielt gøre Sony Xperia Z4. Men det er bare et gæt. Det kan ikke vare længe. Vi har over den seneste periode set at Sony har haft travlt med at opdatere Album, Walkman og video appen. Den har fået de nye rene look som resten af 5.0 kommer til at ligne.

Men håber snart vi for den at se. Kan du ikke vente kan du altid installere CM12 som allerede er klar men 5.0 til de fleste Sony enheder.

Den konstant stigende HATE!!! på Apple.Inc

Jeg er mildt sagt ved, at være godt træt af MS (microsoft VS Apple Diskussionen). Folk snakker om ting de ikke ved noget om. Det her opslag bliver lidt en forklaring, om Microsoft og Apple sat op ved siden af hindanden. Og læg mærke til jeg ikke skrev mod.

Apple: Apple er grundlagt af Steve Jobs, Ronald Wayne og Steve Wozniak.

Microsoft: Grundlagt af Bill Gates Og Poul Allen.

Der går mange teorier om hvad der er bedst og hvad der dårligst. Alle har en personlig mening. Også mig på det her område. Fejlen mange begår er at sige “X er bedre end y”. x og y fordi jeg prøver at holde mig neutral. Dét der gør mig sur i en debat som denne er, at man sammenligner de to firmaer. Det er vel det sammen som, at sammenligne smagen på en banan og smagen på Coca Cola. Det kan man ikke!

Jeg har læst Biografien omkring Steve Jobs, og det har åbnet mine øjne lidt. Inden jeg læste den var jeg nok også en, af de her hater på Apple. Men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg for svært ved og vælge pc. For Windows har fordelen, at de fleste programmer osv understøttes på Windows. Mens Apples fordel er en pålidelig Computer. Det skal lige siges, at Kompatibilitet med programmer på Mac Os X bliver bedre og bedre.

Jeg har ikke læst Selvbiografien af Bill Gates af en eneste årsag. Jeg for ikke noget ud af, og læse en selvbiografi. Skribenten kan selv vælge de ting, han ikke vil have folk skal høre. Det har han ikke mulighed for i en “normal” biografi. Det kan jeg godt lide.

Men kort sagt så håber jeg, at folk vil overveje at stoppe de debatter. For der er ikke nogen ende på det. Det er en smags sans om man er til Apple eller Microsoft.

Xperia Z3 Og Z3c

Så har jeg over lengere tid, ikke været aktiv her på bloggen. Jeg har igenem et stykke tid, ikke haft internet. Men der er gode nyheder. Jeg er klart til, at lægge indlæg op på bloggen, om Sonys nye flagskib Xperia Z3 serien.

Jeg har anskaffet mig en Z3 af nogle simple oversager. Sony er Snart klar med Android 5.0 Lollipop. Det er nok den mest banebrydene Update siden 2.3 Gingerbread. Selvfølgelig vælger sony at give den til hele Z serien, men vil først føre tilgængelig på Z3 & Z3c. Så har nogen nogle spørgsmål skal i være velkommen til at skrive det i kommentaren. Der Vil komme et review op af selve mobilen men også af Android 5.0.

Sony Xperia z1 Update

sony-xperia-z1-2
Så har jeg købt en sony xperia z1 Det er jo super og jeg glæder mig til at vise jer en masse fede ting man kan gøre med den her enhed. Et lille eksempel er at sony xperia z1 kan ikke tage 4k video og højhastigheds videoer (alså slowmotion) Men med et lille trick kan du faktisk modde xperia z1 til at optage 4k og højhastigheds. Alt dette vil jeg selvfølgelig lave et lille indlæg om. Ingen har formået at installere cwm på xperia z1 med den nye kerne update 14.4.A.0.157 så jeg glæder mig til det sker. Alle jer med andre sony enheder er også velkommen til at skrive til mig og spøge mig om alt muligt.

Nedgradere Android 4.4.2 til 4.3 Sony Xperia Z (og behold garanti)

Sony-Xperia-Z-11-xl

Jeg lovede i går at det vil komme et oplæg om hvordan du nedgradere fra android 4.4.2 til 4.3 da der er mange fejl i 4.4.2. Jeg vil lige tilføje at jeg fralægger mig alt ansvar hvis der sker noget med jeres mobil. Men den her guide er næsten idiot sikker. Den her guide virker også fra andre versioner. Du skal backup dine ting for du mister dem under en nedgradering.

Det første vi skal gøre er at downloade nogle få ting. Download dem og jeg vil vise jer hvad i skal bruge dem til.

– Den første ting du skal bruger en noget der heder Flashtool. Det er det program vi skal bruge download det og installere det. http://uploaded.net/file/ymqa8tw5

– Den anden ting du skal bruge er selve systemet som bare er 1 fil. https://docs.google.com/file/d/0B_d8uWGbkaetdTk4STBGMFRoN3M/edit jeg anbefaler du lægger den på skrivebordet

Når du har downloadede de to ting og har installeret Flashtools er du klar til at gå i gang.

1) Det første du skal gøre er at åben dit c: drev der er en folder der heder flashtool åben den
Unavngivet

2) Du skal nu klikke på den der heder flashtools.exe Den har et sort ikon. Du kan også bruger flashtools64.exe hvis du har 64 bit pc.

3) klik på flashknappen og vælg derefter flashmode
Unavngivet1

4) Find der hvor du lage system filen og vælg den
Unavngivet2

5) Sluk mobilen (Sony Xperia Z) og hold Vulume ned knappen nede og sæt kabel i og så installere den android 4.3 på din enhed.
Unavngivet3

6) når den er færdig så tag din xperia ud af stikket og tænd den. Bemærk det tager tid første gang at starte op.

Update omkring Sony Xperia Z

xperia-page-smartphone-tablet-banner-960x360-343a45aa147471383b1512efa2394e93-460x172

Hvis i har lagt mærke til at jeg ikke lægge så meget andet om men mest omkring sony xperia z så er det fordi vi mangler dansker der forklare hvad man kan gøre i tilfælde at problemer med Android. I skal være velkommen til at kontakte mig med jeres problemer vedrørende Android eller Ios enheder der ikke virker eller måske bare er lidt irriterende.

I mit sidste opslag viste jeg hvad man skulle gøre ved Sony Xperia Z 4.4.2 Strømproblemer. Jeg Gjorde det selv og jeg kunne faktisk ikke mærke nogen virkning ved det. Så jeg anbefaler at i ikke opdatere til 4.4.2 (kit kat) og skulle i nu have gjort det og i fortryder så kommer der snart et opslag der kan vise jer hvordan i nedgradere UDEN at miste garanti. Men Hvis i gerne vil have 4.4.2 uden strømproblemer og er ligeglad med jeres garanti kan i altid installere CM 11 på jeres enhed men der er ingen garanti bag efter. Sony mener nu problemet er fixed med det nye Google play service 5.0. Men jeg kan stadig mærke på mit battery at det dør hurtigere. selve system lagger også lidt viklet jeg ikke kan forstå på så kraftig mobil. Problemet er grafikken. jeg tror bare at det er en masse grafik fejl som skal rettes. Den bliver stadig meget varm når man har den læggene og ikke bruger den og derfor nedgraderede jeg til 4.3 se mit næste opslag der kommer om to uger.

Husk nu IT problemer kan for det meste altid fixes. Bare kontakt mig på Lasse688a@gmail.com så kan jeg finde ud af hvordan vi for dit problem løst.

Jeg fralægger mig alt ansvar hvis i installere CM 11 på jeres enhed. Det er jeres eget valg og skulle det nu gå galt så kontakt mig hvis det er en sony enhed er der altid noget at gøre hvis du fejl installere den. Og folk med andre enheder er også velkommen bare skriv.