Stort tillykke med de 37 til Mette Helena Rasmussen

Billede af Mette Helena Rasmussen fra Retrovillas hjemmeside
Billedkilde: Retrovillas hjemmeside

Herfra skal der i dag lyde et stort tillykke med de 37 til Mette Helena Rasmussen. De fleste læsere af bloggen kender hende nok fra TV2 hvor hun er meddommer på Nybyggerne, og lejlighedsvis viser sig på Go’ Morgen Danmark, hvor hun deler ud af indretningstips med fokus på specielle rum i lejligheden/huset…

Jeg tør allerede nu godt afsløre, at hun 30. november bliver en af de seks personer, jeg nævner som årets inspirationskilder, når jeg løfter sløret for dette her på bloggen. Hun har i sit korte liv nået rigtig mange ting, og er virkelig en yderst dygtig og inspirerende person, der fortjener en plads på denne liste. Glæd dig til den 30/11 hvor indlægget udkommer kl. 00:01.

Det var en cliffhanger, hva’? 🙂

Der skal i øvrigt også lyde et stort tillykke til håndboldspilleren Louise Burgaard, som i dag fylder 26. Det er i øvrigt interessant, at skuespilleren Rita Hayworth ville være fyldt 100, hvis ikke hun var gået bort i en alder af kun 68 i 1987. Dem iblandt os, som er fan af gamle amerikanske film vil stensikkert huske hende fra Kvinden fra Shanghai, der blev lavet for 70 år siden, i 1948…

Det var så dagens historieundervisning. 🙂

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.