Efter valget – nu ser vi fremad

Jeg skrev en kommentar til valgkampen ovre på den politiske blog med titlen Konklusion på valgkampen. Der skete mange spændende ting på grundlovsdagen i år, og vi kan nu vente og se, hvordan dronningerunden kommer til at gå. Nu kan vi alle glæde os til en sommer. For mit eget vedkommende er det særlig spændende, fordi vores datter, Natacha, nu afslutter folkeskolen. Hun er i fuld eksamensmode, og her sidder hendes far, og husker, at det nu er 31 år siden, jeg selv afsluttede grundskolen. En spændende tid. 🙂

Jeg fik i denne valgkamp søsat et borgerforslag, som jeg beskrev i artiklen Er du også træt af valgmateriale i din postkasse? her på bloggen. Det har foreløbig fået 36 støtter. Tak for det. Der er lang vej til de 50.000, der kræves for, at det kan komme på Folketingets dagsorden, og der er indtil den 24. november for, at dette kan blive til virkelighed. Hvis du, eller nogen du kender, har de samme tanker om den manglende respekt for vores “Reklamer nej tak”-skilt, så skal du være hjertelig velkommen til at dele kampagnen. På forhånd tak til alle, der hjælper med via SoMe og/eller mund-til-mund metoden. Det MÅ og SKAL lykkes at få dette på agendaen på Christiansborg…

Det var så alt hvad der direkte handler om politik for denne gang, og du slipper for yderligere her på bloggen, for nu deler vi tingene op igen, så det hovedsageligt kun er på den relevante blog, at det emne diskuteres.

Faste læsere vil huske, at jeg er royalist, og i dag glæder jeg mig over, at HKH Prins Joachim fylder 50 år i dag. Det er en glædelig begivenhed, og her til morgen var det lidt komisk, da Go’ Morgen Danmark havde en bemærkning med om, at HM Dronningen blev gravid med HKH Joachim kun tre måneder efter, at HKH Kronprinsen blev født.

Det er jo ren matematik, som vi alle godt kunne regne ud. 🙂

Vores tre børn har selv kun ganske kort tid mellem sig, med det resultat, at de på nogle punkter danner stærke bånd mellem hinanden, fordi de virkelig ER jævnaldrende. Men det er aldrig noget, man kan sætte på matematiske formler, og alle forældre skal selv afgøre hvor langt imellem de mener, at deres børn skal komme til verden.

Det glædelige er, at børn nu kan vokse op i en grønnere verden, nu hvor klimaet og miljøet virkelig er kommet foran i folks bevidsthed. Det er jo det, det hele handler om, hvis man vil se fremad.

Rigtig god weekend og pinse til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.