Er du også træt af valgmateriale i din postkasse?

Jeg har fået optaget et borgerforslag, som nu kun mangler 50.000 støtter for at lande på Christiansborgs dagsorden, og her kan du være med. Forslaget lyder som følger:

Valgmateriale bør IKKE være undtaget fra “reklamer nej tak”

I denne valgkamp er vi mange, der ikke gider modtage valgmateriale fra politiske organisationer. Som det er i dag, er der lavet undtagelse fra “reklamer nej tak”-skiltet, men vi mener, at man skal anerkende, at det politiske materiale er farvet af det politiske ståsted, og derved forsøger at sælge én bestemt politik. Det er ikke berettiget, at kalde det for information, for det er ikke set endnu, at et parti har beskrevet et andet partis politik objektivt.
Vi pålægger folketinget at fjerne undtagelsen fra “nej tak” både for miljøets skyld, men så sandelig også i respekt for, at borgere med dette skilt HAR taget stilling til ønsket om at modtage reklamer, og herunder falder også valgmateriale.

Du kan støtte borgerforslaget ved at besøge denne hjemmeside: https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-03041

Dels er den slags materiale det rene vanvid ud fra et miljømæssigt perspektiv, men det er også fuldkommen nytteløst. Det nytter ikke noget, at politikerne er blevet enige med sig selv om, at det er ‘information’, når det er ensidigt vrøvl på tryk.

Rent faktisk starter på minuspoint, hvis man kaster sit materiale ind ad en brevkasse, hvor folk har tydeliggjort, at de ikke ønsker reklamer. Det er på høje tid, at Folketinget respekterer borgernes frihed til selv at vælge, hvad de ønsker at modtage i sine postkasser, og derfor er dette borgerforslag oprettet for at få debatten ind på Christiansborg, så de ærede parlamentsmedlemmer kan tage endegyldig stilling nu hvor de får at vide, at materialet ikke er ønsket.

Jeg er godt klar over, at det er svært, at forestille sig, Folketinget ville gå imod sin egen interesse i at bevare denne undtagelse fra reklame-kategorien, men formålet med borgerforslag er jo netop, at Christiansborg kan blive klogere, når vi som befolkning fortæller dem, hvad VI mener DE burde tage alvorligt.

Jeg vil sætte stor pris på, du viser din støtte til borgerforslaget, og du må hjertens gerne dele dette link med venner og familie, når du ved, de også har givet udtryk for frustration under denne dobbelt-valgkamp. Hver støtte tæller, så på forhånd tak.

Rigtig god dag til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.