Tillykke til min nevø, Lasse, med de 19

Hermed et lille flag på dagenSå er min kære nevø blevet en voksen mand. Det 1-tal, som pryder alderen bliver næste år erstattet med et 2-tal, og så begynder det at gå rigtig stærkt. Herfra skal i hvert fald lyde et stort tillykke til Lasse med de 19 med ønsket om en rigtig god dag.

Mens dette skrives (i september faktisk) havde jeg endnu ikke styr på om du er ude på prammen, og må ase og pukle i køkkenet på din fødselsdag, men i hvert fald er det håbet, at du får en rigtig god dag. [Nu fandt jeg i går, søndag, ud af, at du først er hjemme på onsdag – så også god arbejdslyst herfra. :-)]

Jeg har skrevet det før. 11. december er en sjov dato, netop fordi både dagen i dag og så 11. juni blev kaldt ‘fandens fødselsdag‘. Dengang man kun betalte sine terminsydelser to gange om året, så var disse datoer helt afgørende for hvor mange ejendomme, der ville komme på tvangsauktion i månederne efter.

Den mest udfordrende af datoerne har stensikkert været den i december med julen for døren, men i hvert fald er det ret morsomt som tingene skifter – og man i dag kender til både F1, F5, afdragsfrie og mange andre lån på realkreditområdet. Var man forvirret før, så er man da først rigtig forvirret i dag, hvis man gerne vil have sig et samlet overblik.

Og hvad endnu værre er, er, at man ikke altid kan stole på sin bankrådgiver, for han/hun er i alt for mange tilfælde bankens repræsentant. Vil renten gå op eller ned, og hvilken tryghed vil man have? Har man is nok i maven til at forholde sig roligt i udsvingstider, eller skulle man have valgt et fastforrentet lån?

Mange spørgsmål. Vil man have gode svar, kan det ofte betale sig, at søge professionel rådgivning, fordi du der er helt sikker på, at det er dine/jeres interesser, der varetages.

Rigtig god dag til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.