Tillykke til Julie med de 23 i dag

Hermed et lille flag på dagen

Der skal herfra lyde et stort tillykke med dagen til Julie, min næstældste niece, som i dag runder de 23. Som jeg skrev i sms’en her til morgen, så nærmer hun sig med hastige skridt sit otium… 🙂

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at samtlige fire børn min søster fik, kender deres tossede onkel. Når alt er sagt, så er det først i 70’erne, at de kan blive pensionerede. Men drilles de skal de sg*, for ellers tror de bare, man er ved at blive alvorligt syg.

Siden sidst

Siden sidst, så er Julie blevet mor til Felix. Hun og kæresten, som hedder Patrich, er kommet godt på plads i deres lejlighed i Slagelse, og det er SÅ positivt at se, når tingene bare kører. 🙂

Det er lidt sjovt, for med samme navn som min ældste søn, så skal man nogle gange definere om det er min eller Julies Patrick/Patrich da begge udtales ens… Omvendt får man også tjekket om sønnen kan høre, hvis enten storesøster eller lillebror stiller et spørgsmål, og man bare svarer med navn, for så vågner ‘min’ Patrick.

Jo, jo, det er aldrig kedeligt i familien.

Fortsat god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Comments

  1. Jeg takker. Ja 75+ ender vi nok med at blive inden vi får lov at nyde alderdommen. Dog synes jeg vi skal nyde ungdommen, midaldrende, forældreskabet og så meget andet inden vi tænker for meget over politikkernes planer for vores pension.

    1. Du har så ganske ret. Det gælder om at nyde livet, for otiummet skal nok komme, når det kommer. 🙂
      Dog finder man også hurtigt ud af, at skal man vælge mellem at øge forbruget med en plov, fx ved lønstigninger, eller kaste pengene ind i en pensionsopsparing, så kan det sidste godt ende med at blive rigtig mange penge. Når man investerer de rigtige steder, så er afkastet i tocifrede procenter… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.