2 kommentarer

  1. Julie Stinne Blunck

    Jeg takker. Ja 75+ ender vi nok med at blive inden vi får lov at nyde alderdommen. Dog synes jeg vi skal nyde ungdommen, midaldrende, forældreskabet og så meget andet inden vi tænker for meget over politikkernes planer for vores pension.

    • Du har så ganske ret. Det gælder om at nyde livet, for otiummet skal nok komme, når det kommer. 🙂
      Dog finder man også hurtigt ud af, at skal man vælge mellem at øge forbruget med en plov, fx ved lønstigninger, eller kaste pengene ind i en pensionsopsparing, så kan det sidste godt ende med at blive rigtig mange penge. Når man investerer de rigtige steder, så er afkastet i tocifrede procenter… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.