Tillykke til datteren Natacha med de 19 år i dag

Herfra skal der i dag lyde et stort tillykke til datteren Natacha med de 19 år i dag. Tiden er godt nok fløjet, siden du kom til verden i 2002.

Det er så utroligt som jeg hvert år bliver mindet om, at jeg er blevet ældre, for det giver ligesom sig selv, at jo ældre vores børn bliver, jo ældre bliver vi selv.

Ikke at der er noget som helst galt i det. Slet ikke. 🙂

Dog kan man ikke undgå, at det er en ny tidsalder når ens børn når myndighedsalderen, og nu også forbi. Patrick når de 18 den 10. september, og Christopher er kun lidt over et par år fra, at nå det samme.

Vi lærer så meget af de unge mennesker!

Det er så opmuntrende, at se, hvor meget vi kan lære af de nye generationer. Hvis altså bare vi rent faktisk er ÅBNE over for det, at lære nyt hele livet. Nogle TALER kun om livslang læring, mens de selv taler mere end de lytter og observerer synsmæssigt og kognitivt.

Det bliver et spændende år med mulig opstart på uddannelse til veterinærsygeplejerske. Vi joker lidt om, at hun ikke bliver optaget, hvis ikke hun kan sige det klart og tydeligt, når hun bliver vækket kl. halv-fire om morgenen. 🙂

Det er en hel spiritusprøve, at sige det, men sådan er det nu engang med titler. Nytårsdag jokede vi (min søster, svoger og jeg) lidt med, at pensioneret buschauffør måtte hedde ‘pensioneret transportfunktionær’. Titler og medaljer er for gamle mennesker. Vi andre lægger mere vægt på, at man hygger sig med det, man laver.

Rigtig god dag og weekend forude til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.