Artikel nr. 1401 siden starten i august 2006

Det er noget af et tal jeg mødte her til morgen efter morgenbadet var klaret. 1401 indlæg siden jeg startede denne blog for lidt over 11 år siden. Så kan man endda fraregne da der var knap 1 års pause på grund af databasefejl på bloggen, og på et tidspunkt var jeg også igennem alle artikler med riven for at slette de indlæg, der helt indlysende var forældede.

Der er ikke meget grund til at skrive om gamle opdateringer til WordPress eller kommentarer som nok var relevante da de blev skrevet, men som med tiden havde tabt deres relevans for besøgere der kom til bloggen i dag.

Udfordringen er derfor altid at overveje hvad der skrives når det skrives – og for nye bloggere kan denne overvejelse synes svær at gøre, men det er faktisk ikke nær så svært som det lyder. I første omgang handler det i hvert fald om, at få indhold på bloggen. En blog uden artikler er ikke nogen blog. Det har jeg alt sammen behandlet ovre på Tjen penge på nettet i din fritid. Det at være blogger skal først og fremmest handle om, at have det sjovt med at dele informationer med læserne.

Hvor mange tidligere skrev en dagbog, så er denne blog nærmest en digital notesbog. Hvad er vigtigt i dag? Hvilke tanker gør du dig om et bestemt emne? Hvad har du lyst til at fortælle, fejre eller bare causere om?

Den levende blog afhænger så også af kommentarer, og jeg skal nok spare dig for den kedelige konstatering, men vil bare nøjes med, at du ikke skal blive skuffet, hvis ikke folk kommenterer. Det tager tid før kommentarerne begynder at komme, og i mange tilfælde kan man være tæt på at opgive lige før de første kommentarer kommer fra læserne. Mit bedste råd er, at fokusere på det gode indhold du har lyst til at dele. Tab ikke modet, bare fordi folk ikke kommenterer.

Alle bloggens læsere ønskes en rigtig god dag. Den starter lidt småkoldt, men ifølge TV2 er der håb forude. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.