Natten til mandag

Natten til mandag ringede fruen til Lægevagten kl. 03:48. Kl. 04:41 ankom ambulancen som skulle tage vores mindste søn, Christopher, op til Holbæk Sygehus’ børneafdeling. Han havde feberkramper. Jeg har i mellemtiden ligget vandret mellem Dianalund og Holbæk, hente unger m.v., så bloggen har været det sidste sted, der bliver opdateret. Det beklages, men nogle gange er der bare ikke tid.

I dag var han igennem en EEG som vi får svar på om ca. en uge. Han er ved godt mod, og spiste da jeg var forbi i dag, ligesom han drak fint i går. En stædig lille krabat, der ville smage morens ice-tea. Da hun ikke lige greb den i dag, var hun glad for jeg lige var kommet med nye bukser. 😉

Den slags små sjove ting er morsomme at dele, omend det altid ærgrer os vi ikke lige havde et kamera ved hånden.

Anyway: opdatering følger. Han er i de bedste hænder, og fruen er på Holbæk sammen med ham.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.