De skattefri glæder

Der kan siges meget om skattefri glæder, men at de skulle være værdiløse ville være forkert. Og nej, dette er ikke et indlæg om lavere skat i det danske samfund. Det er såmænd helt fint, at vi alle bidrager til fælleskabet. Vi har alle, i kortere eller længere perioder, gavn af et velfungerende system – uanset om det gælder når vi bliver syge eller arbejdsløse. Dagens indlæg er til gengæld et meget kreativt forslag til hvordan du kan opfatte det at ‘tjene’ penge på dine kreative evner.

Continue reading De skattefri glæder →

Tjen penge online version 2.0

Den nye udgave af e-bogen Tjen penge online, som jeg har valgt at kalde Tjen penge online 2.0 er snart klar. Det har været rigtig positivt at få opdateret alle de mange oplysninger fra den oprindelige e-bog jeg udgav i 2009. Jeg startede projektet i slutningen af juni, som jeg beskrev i artiklen Opdateret e-bog på vej, som du kan læse ved at klikke på titlen, hvis du ikke fik den med op til din sommerferie.

Continue reading Tjen penge online version 2.0 →

WordPress 4.6 nu i beta

Her midt i skrivningen af den opdaterede version af Tjen penge online, var jeg lige inde på kontrolpanelet i WordPress, og kunne konstatere, at WordPress 4.6 nu er i beta 1. Så der er nyheder på vej, som du kan læse mere om her https://wordpress.org/news/2016/06/wordpress-4-6-beta-1/.
Continue reading WordPress 4.6 nu i beta →

Opdateret e-bog på vej

Salget af Sådan tjener du penge på bannerreklamer har været standset længe da min forhandlers side gik ned for lang tid siden, og bogen har trængt til en opdatering. Det gælder også det hedengangne Trin for trin system jeg lavede for snart er årti siden. Det vakte til nye tanker, nemlig en kombination, så det blev hele konceptet Tjen penge online, der får en opdatering til en e-bog med titlen Tjen penge online 2.0.
Continue reading Opdateret e-bog på vej →

Plej din liste

Det er efterhånden veletableret, at man KAN tjene penge på sin liste. Det vil jeg bestemt ikke benægte. Jeg er blevet klogere. 🙂 Dog er der også en vigtig ting at huske i forhold til ens liste, og det er ret overset blandt mange, som begår væsentlige fejl med hele deres eksistensgrundlag, ved at overse dette vigtige råd.

Continue reading Plej din liste →

Endelig et Adsense-alternativ der er værd at dele

Som faste læsere vil huske, har jeg talt en del om, at finde et alternativ til Adsense, og – som altid – vil jeg gerne dele dette, så du også kan booste din indtjening online.
Continue reading Endelig et Adsense-alternativ der er værd at dele →

Fokuser på dine produkter

Der er nogle, som glemmer at linke til egne e-bøger, videoer og sociale medier – og det er faktisk en skam. Du blogger for at tjene nogle skejser, samtidig med, at du leverer en god oplevelse til dine læsere. Så skal du også have styr på dine prioriteter.
Continue reading Fokuser på dine produkter →