Kazam Trooper X3.5 – Smartphone til billige penge

I weekenden købte jeg en ny mobiltelefon, en såkaldt smartphone. Tidligere har jeg prøvet både Apple iPhone og Nokia Lumia 800, og var ikke tilfreds. Denne gang ville jeg prøve noget ingen andre havde, og derfor valgte jeg en Kazam Trooper X3.5.

Dét køb har jeg bestemt ikke fortrudt. 🙂

Først og fremmest er den behagelig at holde, har en suveræn højtaler til samtaler, og Kazam Trooper har dækning på steder hvor andre telefoner måtte give op.

Til en pris på kun 499,- må jeg sige, at jeg er absolut tilfreds. Det har været den billigste smartphone jeg nogensinde har købt fra ny. Den Nokia Lumia jeg tidligere havde var jo brugt, hvilket jeg allerede har beskrevet her på bloggen…

Kazams brugermanual er noget bras. Oversættelsen er maskinoversættelse, og ellers lavet af en person som ikke kender det danske sprog. Du behøver ikke fortvivle, for du får slet ikke brug for manualen. Alt er intuitivt baseret på Android-styresystemet.

Du vil derfor hurtigt føle dig hjemme, hvis du har arbejdet med en smartphone før. Kameraet tager rigtigt gode billeder, og samlet set er dette bare den bedste investering jeg længe har foretaget hvis man skal kigge på prisen af øvrige smartphones på markedet.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.