Ikke helt ufarligt at blogge…

Som det fremgår af http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1655278.ece” target=”_blank”>Ekstra Bladet Onlinea er det ikke helt ufarligt at blogge om de forkerte emner. Narkokarteller bryder sig tydeligvis ikke om at blive afsløret i Mexico – og det samme gælder stensikkert også i andre lande.

Nu kunne vi jo diskutere om ikke ytringsfriheden stadig er gældende her i verden, men den slags mennesker skyr ingen midler når pengepungen trues. Deres metoder er barske, og de forventer at frygt får folk til at undlade at tage fat. Her i landet bør vi styrke rettighederne for bloggere, for de har – ligesom almindelige journalister – en vigtig opgave i det at offentliggøre de oplysninger som “almindelige” aviser ikke altid finder spalteplads til.

Hvis du undrer dig over hvorfor der kommer et politisk indlæg her på bloggen, så skyldes det såmænd at Blogger har valgt at nedlægge min politiske blog under påstande om spam… Jeg har appelleret deres beslutning, men må jo afvente hvorvidt de tager min mail alvorligt. Bloggere der tager blogningen seriøst burde nyde i det mindste Google og Bloggers beskyttelse, men mere om dette når/hvis de svarer…

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.