DERFOR skal landsholdsspillerne ikke gå ned i løn

Når man læser denne artikel Administration sluger en fjerdedel af DBUs indtægter, så handler DBUs økonomiske krise ikke om høje spillerlønninger på landsholdet. Det handler, for at sige det ligeud, om dårlig ledelse!

Det er alt for kortsigtet at give spillerne skylden, og ved at fordreje de økonomiske realiteter, kan dette vanvid få lov til at fortsætte. Faktisk burde DBUs ledelse tage skeen i den anden hånd, og se at få gjort noget ved de virkelige problemer, frem for at forsøge at fordreje perspektiverne ved at gå så hårdt på spillerne, som det er sket.

Jeg forstår godt spillerne ikke lader sig koste rundt med, og jeg ser frem til at se hvad det hele ender med.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.