Krista Wickmann Hauberg, Odense – Historien om en Nokia Lumia

Jeg har handlet i flere år via både DBA og Facebook, og det er altid gået uden problemer. Enten har folk overført til mig, og jeg har sendt samme dag pengene er gået ind – eller også har jeg overført til andre, og ALTID fået varen afsendt samme dag pengene gik ind hos dem.

Denne gang skulle gå, mildt sagt, anderledes. 🙂

Yderligere kommentarer nederst. God læselyst.

Samtale begyndt 6. juli kl. 09:16
Henrik Vestergaard Blunck
Hej Krista
Kan du ikke sende et kontonr., for den Nokia Lumia 800 du har til salg vil jeg gerne købe. Min søster Heidi Blunck Nielsen havde tagget mit navn da jeg gerne vil have fat på en anden telefon.
Når pengene er gået ind hos dig, så er min adresse: Skibbrovænget 25, 4400 Kalundborg
På forhånd tak for handlen, og god weekend.

6. juli kl. 14:36
Henrik Vestergaard Blunck
Hej igen. Afventer et kontonr. Er klar til at overføre. Som søsteren skrev er jeg køber….

Kl. 16:51
Krista Wickmann Hauberg
fandt først beskeden nu, men det er super det er xxxx xxxxxxxxxx og god weekend til dig også
Kl. 16:54
Henrik Vestergaard Blunck
Har lige været på netbank, så de 700,- trækkes mandag og er hos dig i Danske Bank tirsdag.
Tak for handlen.

Kl. 17:08
Krista Wickmann Hauberg
okay det er bare super, helt perfekt og selv tak da

Kl. 17:10
Henrik Vestergaard Blunck
🙂

Da jeg ikke hører noget hele tirsdagen, tænker jeg onsdag formiddag – hvor jeg håbede telefonen kunne være på vej – at jeg lige ville spørge til om pengene var ankommet, og samtalen fortsætter således:

onsdag 10/7-2013 kl. 10:07
Henrik Vestergaard Blunck
Har du modtaget pengene?
Fortsat god dag.

Kl. 10:29
Krista Wickmann Hauberg
Jep, skal ind og hente kassen til telefonen i morgen. Jeg skulle have kvittering på den på mail- så hvis du har en mail kan jeg sende den også

Kl. 10:32
Henrik Vestergaard Blunck
Helt i orden tak.
Mail er: henrik@blunck.dk

fredag 12/7-2013 kl. 05:04
Henrik Vestergaard Blunck
Jeg har ikke modtaget noget pr. mail endnu, og håber da telefonen er på vej…

God weekend.

Dagen går, og da jeg kommer hjem fra arbejde taler jeg med min søster, der hidtil havde hørt positivt om Krista som sælger, og her vælger min søster at slå hendes navn op på Krak. Det skaber en reaktion for nu tager samtalen en ny drejning. Sjovt nok bør læseren bemærke, at Krista ikke på noget tidspunkt undskylder forsinkelse eller andet.

fredag kl. 18:09
Krista Wickmann Hauberg
Nej der lige kommet penge og skrev den anden dag jeg sku hente kassen. Og det intet med andre end mig at gøre

Kl. 18:13
Henrik Vestergaard Blunck
Nej, men søsteren var ganske hurtig på aftrækkeren. I morgen fra onsdag var torsdag, og mailen kom da samme onsdag. Pengene var ankommet onsdag, så hvad mener du egentlig?
Synes da jeg er en meget tålmodig herre, som skriver ganske flinkt, men dog undrer mig over det manglende svar da morgenens besked skrevet kl. 5 trods alt blev set kl. 6:29….

Kl. 18:14
Krista Wickmann Hauberg
Jeg har altså andet og lave, svarer når det passer ind.

Kl. 18:21
Henrik Vestergaard Blunck
Havde du haft samme holdning før der blev sendt penge? Nej.
Jeg leverer en mailadresse fordi DU taler om kvittering. Jeg sender penge fordi det er en fair handel, og så forventer jeg ikke den uforskammede tone af mine medmennesker, men sådan er vi åbenbart så forskellige.
God weekend.

Kl. 18:39
Krista Wickmann Hauberg
Vil du lige stoppe tak

Her vælger jeg så at forholde mig tavst, for hun beder mig jo stoppe. Jeg har jo allerede gennemskuet hun er ret tøsefornærmet, og må jo afvente der sker noget, for det er jo mig der har penge ude og svømme…

Men så fortsætter Krista selv samtalen, som følger:

Kl. 20:13
Krista Wickmann Hauberg
Har absolut ikke været uforskammet, men gider ikke der skal ringes til min familie, det holder da ikke

Kl. 20:17
Henrik Vestergaard Blunck
Jeg bestemmer ikke over min søster. Og diskussionen handler vel i bund og grund om at du valgte at være tavs på et tidspunkt hvor almindelig høflighed havde været en forklaring.
Når man så siger dig imod, så får man ordene: “Vil du lige stoppe tak”….

Hvem fortsatte?

Lad os få afsluttet denne handel, for hvis vi SKAL skændes så giver jeg dig gerne mit telefonnummer.

Kl. 20:19
Krista Wickmann Hauberg
Stop det der, diskuter du med en anden. Så får din søster af vide at lade min familie være for det OS to der handler. Ikke min familie! Og jeg har et liv og ting jeg skal passe også, så jeg svarer når jeg kan, har svaret dig indtil nu, men alle svar skal ikke komme efter 5 min så sådan bliver det

Kl. 20:21
Henrik Vestergaard Blunck
Det var DIG der fortsatte. Kig på tråden. Og spar tiden ved at se at komme i omdrejninger. Helt enig. Du og jeg havde en aftale du hidtil ikke har overholdt. Længere er den ikke!

Kl. 20:22
Krista Wickmann Hauberg
Hvad er ikke overholdt? Du helt fra den jo! Er sammen med børn, så den holder her

Kl. 20:23
Henrik Vestergaard Blunck
Hvem er helt fra den. Min søster bad i øvrigt om at tale med dig.
Jeg har ikke købt børn, men en telefon. På forhånd tak.

Kl. 20:24
Krista Wickmann Hauberg
Jeg er sammen med mine børn og skriver derfor først søndag!

Og aftalen er overholdt, mangler blot at modtage min kvittering pr mail så sender jeg den. Så alt er som det skal være

Kl. 20:27
Henrik Vestergaard Blunck
Send dog telefonen. Kvitteringen kan vente.

Kl. 20:28
Krista Wickmann Hauberg
Ok. Men skriver søndag, nu mine børn første prioritet

Kl. 20:30
Henrik Vestergaard Blunck
Der blev sagt telefonen ville blive sendt lørdag…. Men onsdag kontakter jeg politiet, så du vælger selv

Kl. 20:36
Krista Wickmann Hauberg
Ja gør du det. Idag er fredag, så godmorgen! Det der fiser du altså væk med. Snakkes søndag- sender i morgen!!!!!!!!!!

Kl. 20:36
Henrik Vestergaard Blunck
tak

Tirsdag den 16/7-2013 kl. 17:09
Henrik Vestergaard Blunck
Jeg har stadig ikke modtaget nogen telefon…
Hvad sker der, Krista?

Så slår JEG telefonnummeret op på Krak, og ringer nu på det nummer der dukker op ved søgningen, og samtalen fortsætter:

Krista Wickmann Hauberg
Man ku ikke sende om lørdagen. Den sku være der i morgen!

Kl. 17:17
Henrik Vestergaard Blunck
Tak

Kl. 17:26
Krista Wickmann Hauberg
Mere kontakt til min familie så får du en chikane sag på nakken!!!!

Kl. 17:27
Henrik Vestergaard Blunck
Jeg har ringet på dit telefonnummer der dukker op når man søger på dig fordi jeg stille og roligt ville høre hvad der NU var din forklaring.

Kl. 17:29
Krista Wickmann Hauberg
Du fik af vide fredag det nuimmer er min søsters. Nu lader i hende være, ellers politi anmelder jeg. Der er INGEN undskyldninger, og har lige svaret dig, den ER sendt!

Kl. 17:30
Henrik Vestergaard Blunck
Og det skrev jeg tak for. Har ikke fået at vide det var din søsters telefon. Jeg har indtil opkaldet kun skrevet sammen med dig herinde. Du kan jo selv tjekke hvad du har skrevet i tråden.

Kl. 17:31
Krista Wickmann Hauberg
Stop, det skrev jeg fredag efter din søster ringer mens vi er ude at spise. IPASSENDE opførsel. Den er sendt, har kvittering på det. Slut. I ringer ikke til hende mere nu!!!!

Kl. 17:35
Henrik Vestergaard Blunck
Fredag skrev du følgende:

=== citat ===
Nej der lige kommet penge og skrev den anden dag jeg sku hente kassen. Og det intet med andre end mig at gøre
=== citat slut ===

Og jeg skrev tak kl. 17:17 i dag efter du skrev den skulle være der i morgen. Og så var den vel ikke længere, vel?

Du hører ikke mere fra mig.

Jeg vil skåne læserne for hendes sidste kommentar efter denne, for de tre afsnit er lige før de skal censureres for børn. 🙂

Det sjove er, at tonen er høflig når der er penge på vej. Ingen fejl dér. Alt virkede harmonisk, og normalt.
Men sker der noget undervejs i en handel, så forventer enhver køber en forklaring. Så man ved, at tingene forløber normalt. Så man har en tryghed ved den man handler med.

Hvorfor jeg offentliggør tråden? Fordi så kan folk selv vurdere om de har lyst til at handle med den pågældende. Så må de selv vurdere hvordan de vil handle, og om de foretrækker at aftale face-to-face handler eller hvordan de vil gøre tingene. For min del er jeg i hvert fald vaccineret mod nogensinde at handle mere med denne Krista, for i dag måtte jeg sidde med nerverne på stilke. Da jeg spurgte ind til Track & Trace nr. fordi posten ikke havde leveret noget kl. 14:29 fik jeg nemlig dette foto af kvitteringen:

Krista sender denne kvittering. Telefonen blev sendt pr. alm. A-post

Til alt lykke og held var postbuddet forsinket i dag, så telefonen ankom kl. 16:10, og jeg har naturligvis sendt en meddelelse om at telefonen nu var ankommet. Man skal bare være klar over, at for at en forsendelse er forsikret skal den sendes som pakkepost. Hvis den ikke var ankommet var pengene tabt, for jeg havde næppe nået nogen fornuftig form for forlig med den tone jeg allerede har citeret. Men denne artikel slutter på en positiv note. Varen nåede i det mindste frem…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.